Dr. Jeckyll i Mr. Hyde
249
post-template-default,single,single-post,postid-249,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Dr. Jeckyll i Mr. Hyde

Dr. Jeckyll i Mr. Hyde

Les previsions electorals que ens llancen els especialistes preveuen un empat tècnic entre el PSOE i el PP per a les pròximes eleccions, no obstant això l’evidència indica, al menys per a mí,  que qui les guanyarà és el PSOE.

Perquè es produís un altre resultat faria falta un fet greu i molt important com una abstenció brutal que impedís als socialistes reeditar el seu govern. Els pactes de la legislatura pròxima, a diferència de l’actual, apunten cap a un acord de govern PSOE-CIU, així ho ha afirmat ZP en diverses ocasions, el que deixaria al govern tripartitt amb el cul a l’aire ja que seria realment poc lògic que mentre a Madrid es pacta amb CIU, a Catalunya se l’exclogui.

Si al final el supòsit s’afirma i a Catalunya es prefereix seguir amb l’actual acord de govern, la fractura dintre del PSOE s’intueïx realment seriosa, mentre que si és al contrari i s’opta per la famosa sociovergència, el peó sacrificat sera el president Montilla, us l’imagineu de vicepresident de Mas?, d’aquí les seves reticències al pacte.

Ja seria curiós que el PSC exercís a Madrid de soci de CIU mentre que des de Catalunya es presentés a la Federació com el màxim enemic, una contradicció dificilment explicable políticament a no ser des de posicions purament personals.

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment