Ovelles negres
177
post-template-default,single,single-post,postid-177,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Ovelles negres

Ovelles negres

La il·lusió d’un nen val tot els diners del món. De marrec, si algú m’hagués preguntat que volia ser de gran, els hagués respost sense dubtar-lo, “jugador de futbol” i a més del Barça, i qui no!.

No puc entendre com persones que cobren milions de € l’any, treballen poc més de dues hores diàries i són admirats i venerats per milions de persones diuen no estar motivats, es mostren indolents no implicats en un projecte de vida del que tots en voldriem gaudir. com hauria d’estar el treballador normal, que s’aixeca a les 5 del matí, per a ficar-se una jornada laboral de 8h entre pit i esquena per un salari de riure?.

Edmilson, que sembla que no hi és, quan obre la boca la clava, la setmana passada va posar el dit en la nafra quan ens va exposar en el seu “top manta” particular els mals d’aquest Barça actual per a qui els volgués comprar, els mateixos que van acabar amb el Madrid galàctic de Florentino.

I la culpa la tenim nosaltres, per encastellar fins al cel a mocosos malcriats que no s’ho mereixen, que miren de reüll el seu compte corrent i menyspreen uns colors pels quals la majoria correríem tres dies seguits pel simple premi d’enfundar-nos la seva samarreta.

Reconèixer que la vida útil d’un d’aquests barruts, des de la seva arribada fins a que es fan malbé, sol durar com a molt quatre anys és l’habilitat del bon gestor esportiu i contar amb el màxim nombre de xavals de la pedrera també, almenys aquests de petits somiaven amb ser jugadors de futbol i del Barça i no simples multinacionals.

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

2 Comments
  • Admin
    Posted at 16:05h, 27 novembre Respon

    Hola Trina.

    Aquesta gent no ha acabat d’entendre que el barça, a més de un equip que projecte els seus jugadors al cim de l’esfera mundial i que paga molt bé, és el fruit de molts mil·lions de seguidors que de vegades no mengen quan aquests bretols, perden com darrerament.

    Preferiria no tenir tanta estrella i mes sentiment em seria molt més senzill no emprenyar-me tant.

    Salut i €

  • Trina Milan
    Posted at 11:25h, 27 novembre Respon

    Eduard,
    i saps el que és pitjor? que aquests són els referents de molts nens i nenes que no pretenen res més que ser feliços a costa de res. La realitat líquida que diria en Bauman. Només cal dir que el Barça però té una institució, La Masia, dirigida per en Carles Folguera, ex-jugador d’hoquei patins; que està fent una gran feina amb la pedrera, i educant als molts nens que arriben i que finalment ni tan sols seran jugadors del primer equip. A més està col·laborant amb el Departament d’Educació per generar models que vagin més enllà de l’esportista estrella. És per tot això que del Barça se’n pot dir que és més que un club; i és per això també que se li ha de demanar més que a cap altre equip; per possibilitats econòmiques i per consideració social.
    Salut.

Post A Comment