Vicepresidenta en liquidació | | En veu alta
16212
post-template-default,single,single-post,postid-16212,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Vicepresidenta en liquidació

soraya_estelada

Vicepresidenta en liquidació

Ho haig de confessar, veure Soraya fent una roda de premsa m’espanta. Té aquell mirar foll del Jack Nicholson en “el resplandor”, quan empaita destral en mà,  dona i fill per l’hotel de les muntanyes de Colorado. I el canvi de look que li han plantat no ha fet més que empitjorar-ho, sembla una vicepresidenta en liquidació.

Segurament en l’educació estricta de pare militar, indolent, severa, marcial, a on l’honor puja per damunt de la raó, s’ha reconcentrat en aquest metro vint-i-cinc de vicepresidenta, com les gotes de nitroglicerina que suen després de manipular la inofensiva glicerina amb el Nitrògen.

Em fa patir, perquè qualsevol dia d’aquests, en una de les rodes de premsa en les que enfilada de puntetes en el faristol ens diu quant ens estima a Catalunya i a Puigdemont, fotera un pet com un aglà i ens empastifarà de Soraya a tots. Ves que no hi siem a temps d’aturar-la fins i tot quan estigui quasiprevaricant o alguna cosa així ……..

No Comments

Post A Comment