M'agrada | | En veu alta
16190
post-template-default,single,single-post,postid-16190,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

M’agrada

M’agrada

M’agrada mirar-te adormida, quedar-me temps quiet sense fer soroll, perdut en aquell rínxol dels teus cabells, mentre oloro la teva pell, suau, humida, estremidora, vermella ……

M’agrada mirar-te, endevinar els pensaments que t’engronxen, cercar les paraules que respires baixet, una darrera l’altra, en el teu alè, dolç, tranquil, calent, seré ……….

M’agrada mirar-te, buscar els llabis entreoberts, regalar-me el moment d’aquell somriure lleu, voler-te tal com ets, generosa, boca grossa, a ulls tancats com un nen ……

1 Comment

Post A Comment