Som República! | | En veu alta
16168
post-template-default,single,single-post,postid-16168,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Som República!

Som República!

Clareja el dissabte i no, no estic somiant, les primeres hores de la Repúplica ja han passat i no ens ha fet ni mal!

Ahir al mateix temps que els nostres veïns d’Espanya posaven en marxa la carta en blanc del 155, còpia literal del article 48 de la Constitució Weimar, pont de plata per què un tal Adolf Hitler s’arrapés al poder i creés el 3er Reich provocant 36 milions de morts, nosaltres a crit nú, declaràvem pacíficament la nostra llibertat, fins i tot en això la diferència. 😋

Il.lustracio Eduard Altarriba

1 Comment
  • PUIGCARBÓ
    Posted at 11:52h, 29 Octubre Respon

    Eduard, no som res, o deixarem de ser república demà a les 9 del matí. Aquesta tropa ens han fallat, sobretot Junqueras.

Post A Comment