Plantar cara al PP
143
post-template-default,single,single-post,postid-143,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Plantar cara al PP

Plantar cara al PP

Les conseqüències del “servilisme” del PSOE enfront del PP en l’etapa que es va il·legalitzar a Batasuna en aplicació a una llei de partits dubtosament inconstitucional, s’han vist plasmades amb el procés contra el Lehendakari Ibarretxe i el secretari gral. dels socialistes bascos, Patxi López. Davant la disjuntiva que la majoria absolutista aznaril els passés el corró nacionalista per damunt tatxant-los de antiespanyols o proterroristes, van optar per callar i no presentar batalla, aliens a les conseqüències que la criminal invasió del L’Iraq produiria mesos més tard a Espanya.

Asseure a Ibarretxe i Patxi López en la banqueta dels acussats és la conseqüència a la desobediència en conculcar aquesta llei aberrant i per interlocutar amb Batasuna, no per iniciar el procés de pau i el diàleg emprès per a la pacificació d’Euskadi. Juntament amb el retorn de tropes de L’Iraq, aquesta llei havia d’haver estat derogada pel PSOE en una de les primeres mesures del seu novell govern i no es va fer.

L’estratègia del PP durant tota la legislatura ha consistit a llançar les seves hosts, el fòrum de Érmua, la AVT, la COPE, el Mundo, l’ABC, la Conferència episcopal, l’ala conservadora judicial, etc. (n’hi ha algún mes?) contra el govern amb l’únic objectiu de produir-li el màxim desgast possible i aplanar el retorn a Moncloa però el que és més greu, és que a hores d’ara el PSOE segueixi deixant condicionar les seves decisions al que preveu dirà el PP.

SI el resultat de l’estratègia de Gènova és positiu, bé, sinó es juga amb la flaca memòria de la ciutadania i com ahir Acebes renega d’aquesta teoria de la conspiració que els ha donat vidilla els últims 4 anys. Serà que qui va estar mentint-nos durant tres dies sobre l’autoria de l’atemptat del 11M va ser el seu germà siamés, un holograma digital o una aparició espectral digna del “Quinto  Milenio“.

Tot aixó, per no plantar cara al PP

Parlen de coses semblants:

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.