3ª via
-1
archive,category,category-3a-via,category-731,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

3ª via

Rajoy no vol parlar amb Mas ni del temps i al Duran l'angoixa li està fent perdre el pel de les celles, l'únic que li queda al menys a la vista. Està obsessionat amb no obrir el meló Constitucional per a reformar el títol segon, aquell que parla de Nacionalitats i indivisibilitats de la pàtria perquè no se li torni en síndria, sense adonar-se'n, ni ell ni els 267 assessors de Graduat Escolar que té, que el que li estem reclamant no és això si no el Dret a poder votar.

 "Si haguessiu de triar entre;  a) La permanència de Catalunya dins d'Espanya b) Ser independents i que us fotin pel cul una canya esquerdada polsejada amb pica-pica mentre unes cuques assessines se us mengen els globus dels ulls i un xinés amb mala hòstia us arrenca les...

En un matí solejat, estava el pastor amb els seus xais quan un lepra encorbatat a dins d'un Audi7 se li acostà i sense dir-li ni tant sols bon dia li feu una proposta. La juguesca anava que si el merla li deia al pastor quants xais tenia el ramat n'hi deixaria triar un per emportar-se'l a casa. 74! li etzibà el del vestit de comunió i el pastor assentí. Mentre observava la tria de l'animal, el pastor li proposà una nova juguesca, si endevinava la professió de l'estrany li hauria de retornar el xai. Fet va respondre l'engominat. Consultor, ets consultor, xaval! Sorprés per l'encert el consultor deixà caure l'animal de sota el braç que fugí corrents cap el ramat i li preguntà al pastor com s'ho havia fet per encertar-la. Fàcil, li respongué, has vingut sense que ningú et cridés, m'has dit una cosa que ja sabia i en comptes d'un xai has triat el gos!

Aquesta ha estat sens cap mena de dubtes, la setmana gran d'Alícia Sànchez Camacho. Primer, patada al cul del seu propi partit a la proposta de finançament singular per a Catalunya, a pendre pel cul la bicicleta!. Segon, pel sac d'hòsties que li ha baixat de part del què fou director de l'agència de detectius Método3 en la presentació del llibre inspirat en la gravació de la Camarga. Tercer, pel reconeixement del que fou ministre de treball amb Aznar, de la paternitat del seu nen, per una donació de semen en diferit per a deixar-la embarassada, no m'imagino ningú que aguanti un clau obrint els ulls i trobant-se-la cara a cara. Per cert aquests del PP no compleixen mai el que prediquen? no deien no sé què que en una família hi havia d'haver un pare i una mare? que l'adulteri és pecat mortal tot i perpetrar-se dins d'un tub d'assaig? i que fer-se palles et fa tornar cec com al mestre del Kung-Fu o al Pimentel el varen munyir com una cabra?

El debat sobre aquesta tercera via que ens proposen UDC i PSC és tant fora de lloc, tant artificial com el d'aquell matrimoni que no es posa d'acord planificant les seves vacances, l'un vol viatjar per Espanya i l'altra per l'estranger. La sogra que viu a casa fa un munt de temps i que no perd l'ocasió per ficar cullerada en qualsevol discussió entre la nena i el seu marit, els proposa anar a visitar Sevilla amb AVE i que se l'emportin a ella també, obviant que aquesta és la segona part  d'un debat en el cas que es decideixi finalment Espanya com a destí.

Duran i Navarro que de potinejar les coses en saben tant o més, estan fent el mateix que la sogra, introduint un element al debat quan el que toca és decidir primer si quedar-se o fer via tots solets, si després d'exercir el dret a decidir surt Espanya ja es veurà quina via de relació es propossa, si la federal la confederal, la autonòmica potenciada o la recentralització de tot al voltant del forat negre de Madrid.