M’agrada
16190
post-template-default,single,single-post,postid-16190,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

M’agrada

M’agrada

M’agrada mirar-te, quedar-me temps inmòbil, quiet sense fer soroll, perdut en aquell rínxol dels teus cabells, mentre respiro dins la teva pell, suau, humida, acollidora, vermella ……

M’agrada mirar-te endevinant els pensaments que t’engronxen, mentre cerco les paraules que respires baixet, una darrera l’altra, en el teu alè, dolç, tranquil, seré ……….

M’agrada mirar-te morint-me de ganes per ser el que et fa somriure, generosa, boca grossa, a ulls tancats com un nen ……

 

 

No Comments

Post A Comment