Això és entre tú i jo, Espanya | | En veu alta
16151
post-template-default,single,single-post,postid-16151,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Això és entre tú i jo, Espanya

Això és entre tú i jo, Espanya

Ahir en arribar a casa de fosc i tard, no vaig poder més i em vaig ficar a plorar com un nen petit, massa tensió acumulada en tot el dia.

A estones vaig tenir por, d’altres ràbia i impotència però per sobre de tot em vaig sentir identificat amb el poble del que en vull esser part per sempre més.

Els cops de porres, gas i les vexacions que l’Estat espanyol ens va sotmetre ahir i que hem patit de manera personal, no les oblidaré mai!! Això és entre tú i jo, España!

No em volien català i varen fer venir els seus sicaris per a fer-me baixar el cap i el que varen aconseguir, ben al contrari, és que tots els que erem allà els mirèssin directament els ulls amarats d’odi i ganes de fer mal i amb un sonriure a la cara i els braços alçats, els fèssim fora de la nostra ciutat, del nostre país i de les nostres vides, per a sempre més.

Bon vent i barca nova, assassins!!!

#NomesSocCatala #NoSocEspañol

No Comments

Post A Comment