What???? | | En veu alta
15937
post-template-default,single,single-post,postid-15937,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

What????

rajoy

What????

Quan imagino Trump parlant per telèfon amb Rajoy un calfred em recorre l’esquena i em posa de punta els pels del clatell. La nit que a l’Aznar, imaginant amb Bush i Blair allò de les armes de destrucció massiva se’ls va posar dura i la van ficar en el vesper d’Irak, més d’un mil.lió i mig de persones varen morir al OM i el terrorisme islàmic es va estendre arreu.

I això que l’Aznar, àlies Capitán Trueno, té la facilitat de llengues per parlar català mentre copula i mexicà bebent empolles de Four Roses de tres en tres amb Bush i Blair, amb el nivell de Barrio Sèsamo del Rajoy amb l’anglès, de que collons varen parlar amb el Donald?

Mariano vol mediar entre Trump i les zones del món a les que va fotre una patada al cul en el seu discurs de possessió el gener, ara només falta que el Trump li prengui la paraula, són capaços de provocar la 3ª Guerra mundial. Compta amb el duo sacapuntas!!

Ja ho va dir Rajoy, “los españoles son muy españoles y mucho españoles” …. sobretot amb l’anglès ….. o algo així, sí

WHAT?????

No Comments

Post A Comment