Foteu el camp d’una vegada!
5935
post-template-default,single,single-post,postid-5935,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Foteu el camp d’una vegada!

Foteu el camp d’una vegada!

Senyors:

Han caigut vostès en la casella del fracàs més absolut, vagin directament a la 3ªVia, sense passar per la casella de sortida i sense recollir 350.000 vots.

Un cop allà sense poder tirar els daus fins el proper #9N2014 facin la reflexió del què els ha portat a perdre des del 2004 fins avui, el 60,5% del seu suport.

Perquè a Catalunya ens fa molta falta un Socialisme nostre, catalanista, integrador i no excloent, defensor del Dret a Decidir, que no és el que vostès proposen, un socialisme que fa molts i molts anys també va ser el meu (les gràcies a qui em va fer obrir els ulls! 😉 ) i ara no el reconeix ni la mare que el va parir.

Feu-nos un favor a tots nosaltres i foteu el camp i no feu nosa, si us queda un gram de dignitat i coherència, marxeu d’una vegada …….. fins i tot a Miami ……………. i no torneu si us plau.

Catalunya us ho agrairà!

No Comments

Post A Comment