Jo SÍSí vull! | | En veu alta
5742
post-template-default,single,single-post,postid-5742,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Jo SÍSí vull!

Jo SÍSí vull!

Sí, vull decidir el meu futur. http://www.sivull.cat

Perquè sabem d’on venim i on volem anar. Perquè hem demostrat que podem fer tot el que ens proposem. Perquè tenim prou recursos i treballem més que ningú. Perquè aquí tothom és benvingut. Perquè tenim cops de genialitat admirats arreu del món. Perquè ens hem guanyat el dret a decidir el nostre destí, ha arribat el moment de fer un pas endavant.

De comprometre’ns per aconseguir un país més just, més pròsper, més lliure on puguem gestionar els nostres recursos i decidir com volem que sigui el nostre futur i el futur dels nostres fills. Ara és el moment de dir Sí, vull construir un nou país. Sí, vull fer història.

SIGUEM POSITIUS

No Comments

Post A Comment