Fills de Putin | | En veu alta
5781
post-template-default,single,single-post,postid-5781,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Fills de Putin

Fills de Putin

Se’m fa difícil escriture sobre coses que no comprenc, del rebuig cap una persona simplement per decidir ser com és, obertament, sense enganys ni hipocresies ……….. sobre aquesta mentalitat integrista que ens condemna a no sentir a no viure, a no ser. Qui som nosaltres per a dictar les normes als demés i qui son ells per a imposar-nos-les a nosaltres?

Hi ha res més anti natural que reprimir els sentiments? hi ha res més indigne que impedir ser lliure? hi ha res més indecent que haver de mentir per ser acceptat? i sempre en nom de la moral, en nom de la legalitat, en nom de la ètica ……..

Als que ens volen com a remats sense crítica, als que pretenen imposar el que ells pensen des de la ideologia, la política, les falses creences, aneu-vos-en a pastar fang, colla de tarats!

No Comments

Post A Comment