Som i Serem

15 gen. Som i Serem

La crònica audiovisual de la Marxa cap a la Independència que va tenir lloc a Barcelona la tarda de la Diada el 11S2012. Convocada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), un milió i mig de persones, segons la policia, va desbordar els carrers del centre de Barcelona del recorregut de la marxa. Tot un èxit històric de mobilització i participació amb un sol clam per la independència darrere el lema “Catalunya, nou estat d’Europa”. El tema musical de la crònica és la cançó “Som i serem” dels Obrint Pas que van interpretar durant l’homenatge a Lluís Maria Xirinacs al Palau de la Música Catalana, el 13 d’octubre del 2008.

English description: Video of the march towards independence held in Barcelona on September 11, 2012. In the demonstration organized by the Assemblea Nacional Catalana (ANC), a million and a half people flooded the streets of the Catalan capital. A historic success of mobilization and participation with the slogan “Catalonia, new state of Europe.” The theme song is “Som i serem” by Obrint Pas who played during the tribute to Lluís Maria Xirinacs at the Palau de la Música Catalana, on October 13, 2008.

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

6 Comments