La princesa enamorada

12 gen La princesa enamorada

cristina_ennamoradaFinalment el jutge podrà escoltar de primera veu el que ha de dir la Infanta Cristina en relació al merder en que s’han ficat amb el seu marit Iñaki i la empresa Noos i és que pel cap baix se’n poden anar a un mínim de deu anys de presó si es confirmessin totes les acusacions, algú en té cap mena de dubtes del que acabarà passant?

L’amor és cec o això és el que s’ha fet servir com argument per la defensa per tal de deixar la filla del rei al marge dels tripijocs bruts del seu marit, això i la ignorància, el no tenir ni idea de lleis ni de comptabilitat per a ser conscient que el que s’estava fent era il·legal que no li ha impedit accedir a un lloc de treball pel que la Caixa li paga més de 400.00,00€.

Ens haurem d’acabar de creure que mentre pensionistes octogenaris que no saben fer la O amb un canuto eren conscients del que signaven quan els bancs els fotien els diners amb les preferents mentre que la Infanta ho desconeixia. Serà!

Il·lustració d’edp.cat

 

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

4 Comments