Photos of the year 2013 [the WSJ]

18 des. Photos of the year 2013 [the WSJ]

 viaCatalana 266

The Wal Street Journal mostra el recopilatori de les fotos que per ells han il·lustrat les notícies més importants en el món i que han representat una fita a nivell internacional, l’any 2013, i a que no sabeu quina hi surt a la portada?

Activists calling for the independence of the Catalonia region of Spain took part in a ‘human chain’ during a protest in Perthus, southern France, on Sept. 11.   Catalan Separatists Pull Off Protest But Referendum Is Harder  Raymond Roig/AFP/Getty Images

Des del Facebook del Toni Garcia

WSJPhotos

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

6 Comments