Esglaó 2013

18 des. Esglaó 2013

From 24ixs

El cor Àkan acompanyats per l’Albert Genís al teclat, la Lluïsa Paredes al violoncel i dirigits per la Mariona Callís, van interpretar “País petit” de Lluïs Llach durant la realització de la via catalana al seu pas per les escales de la Catedral de Girona. Hi van col·laborar membres de la coral Poble que canta i també es va comptar amb l’actuació d’un espectacle de dansa aèria a càrrec de la Companyia Estampades.

El cor Àkan sorgí a partir de les classes de llengua catalana impartides per voluntaris. Així, a més de la motivació musical i la cohesió de grup s’hi afegeix la millora fonètica, el coneixement de l’entorn, la integració ètnica, la implicació de diferents públics en l’acolliment i la coneixença de la realitat migratòria i la dignificació dels mateixos cantants.

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

3 Comments