La pregunta del Duran
5260
post-template-default,single,single-post,postid-5260,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

La pregunta del Duran

La pregunta del Duran

 “Si haguessiu de triar entre; 

a) La permanència de Catalunya dins d’Espanya

b) Ser independents i que us fotin pel cul una canya esquerdada polsejada amb pica-pica mentre unes cuques assessines se us mengen els globus dels ulls i un xinés amb mala hòstia us arrenca les ungles dels peus amb una cullera de cafè clavant-vos 500 xinxetes a la punta del carall i estripant-vos la pell de l’esquena a tires amb un rascló de jardiner rovellat mentre us encasta els ous amb la porta al ritme del “Soy minero” de l’Antonio Molina.

Vinga tontos, amb quina de les dues opcions us quedarieu?”

 

20 Comments

Post A Comment