El Karaoke del presidente autista

10 nov. El Karaoke del presidente autista

Rajoy no vol parlar amb Mas ni del temps i al Duran l’angoixa li està fent perdre el pel de les celles, l’únic que li queda al menys a la vista. Està obsessionat amb no obrir el meló Constitucional per a reformar el títol segon, aquell que parla de Nacionalitats i indivisibilitats de la pàtria perquè no se li torni en síndria, sense adonar-se’n, ni ell ni els 267 assessors de Graduat Escolar que té, que el que li estem reclamant no és això si no el Dret a poder votar.

Acomplexat per un Aznar il·luminat que li explica a la mínima que el deixen, l’experiència divina que va tenir quan ETA el va fer volar amb l’AUDI a on viatjava i entre llums i boires va poder tractar a Déu de tú, ell s’ha de conformar amb la cançó de l’enfadós que li canta a cau d’orella l’autoproclamat mediador de les hòsties, Rubalcaba i el Duran posant-li els cors a la lletra dels socialistes a ritme de swing amb molta marxa, DUI, DUI, DUI! Mariano va fent via, tercera, quarta o cinquena, cap a convertir-se inexorablement en el president d’Espanya que farà possible fent un Karaoke a través d’un televissor de plasma, la independència de Catalunya. I fin de la cita.

Al final li haurem d’estar agraïts de l’autisme polític del que fa gal·la quan tapa finestres i portes de les sortides, ens està marcant el camí del Dret a Decidir.

D’aquí cinquanta anys hi hauran avingudes i places amb el seu nom arreu del Principat i si no, temps al temps!.

Il·lustració d’edp.cat

 

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l’Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

5 Comments
 • Benicolet
  Posted at 12:34h, 11 novembre

  El Karaoke del presidente autista http://t.co/DZxYCiPXgi

 • edp
  Posted at 20:55h, 10 novembre

  D’aquí 50 anys hi hauran avingudes i places amb el seu nom de Rajoy arreu del Principat i si no, temps al temps! http://t.co/iYm0Bq6duf

 • SylviLG
  Posted at 11:01h, 10 novembre

  @edp Molt bò!!

 • SylviLG
  Posted at 11:01h, 10 novembre

  RT @edp: El Karaoke del presidente autista: Rajoy no vol parlar amb Mas ni del temps i al Duran l’angoixa li està fent… http://t.co/Yx8rG…

 • edp
  Posted at 11:01h, 10 novembre

  El Karaoke del presidente autista: Rajoy no vol parlar amb Mas ni del temps i al Duran l… http://t.co/qhJ3lcHHgg