Són majoria a Espanya?

28 set. Són majoria a Espanya?

Són majoria a Espanya els mesetaris carrinclons sense capacitat per acceptar que hi hagi gent que no s’identifiqui amb la seva idea de país, els que no entenen que sigui possible voler decidir entre quedar-s’hi o marxar, els que mostren sense rubor i en públic una incapacitat de raonament, comprensió i anàlisi pròpia de tarats cromogenics hereditaris o els grupuscles de militars retirats que ens recorden com va acabar el President Companys i enyoren el retronar dels canons bombardejant la nostra terra?

Són majoria a Espanya els qui prefereixen el gas de pebre a les argumentacions, els qui aplaudeixen homenatges als feixistes de la División Azul o donen suport a iniciatives pro franquistes, els qui sense pudor s’atraveixen a lluir-se en públic enbolcallats en simbologia NaZi i fent salutacions feixistes o els que declaren Patrimoni Cultural Immaterial la simple tortura d’un animal fins a portar-lo a la mort?

Són majoria a Espanya les oligarquies corruptes, funcionarials i financeres que viuen de negocis bruts que paguem tots nosaltres, els que arruïnen famílies senceres i les deixen sense casa, els que amassen fortunes indecents de les comissions d’aeroports fantasmes, de robar del pressupost en seguretat de milers de kilòmetres d’AVE i de les autopistes radials al voltant de la capital que fan fallida, els que propugnen caríssims corredors ferroviaris centrals i candidatures olímpiques madrilenyes, els banquers que se’n riuen en la nostra cara mentre entre tots els paguem la festa amb el nostre sou amb l’educació i la sanitat de la nostra família?

Són majoria a Espanya els genocides culturals que porten anys lluitant per eliminar la nostra cultura, els que treballen dia i nit per destruïr un model d’escola que es presenta com a cas d’èxit en l’àmbit internacional només perque l’idioma que s’empra és el català, els que fan el ridícul batejant una llengua mil·lenària amb estranyes ocurrències com la del LAPAO o els que neguen que el que es parla als Països Catalans ignorant l’opinió de la comunitat filològica mundial, sigui una mateixa llengua?

Els catalans fa molt de temps que voldríem escoltar fermes i fortes les veus discordants des d’Espanya per tenir ben clar que els altres no són la majoria.

Fins avui, però, callats com a putes!!

Il·lustració Enjoy the Silence by AlexCherry

 

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l’Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

7 Comments