Clonació: De la ovella Dolly a l’Aznar
4708
post-template-default,single,single-post,postid-4708,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Clonació: De la ovella Dolly a l’Aznar

Clonació: De la ovella Dolly a l’Aznar

Un dels riscos de la clonació és que a algú amb més poc seny que el Sergio Ramos i amb els recursos suficients com per a no mirar prim li surti de la fava replicar José Maria Aznar, el rei o el Bárcenas. Algú es pot imaginar la seu de la FAES plena d’Aznarets petits corrent pasillo amunt i avall talment com barrufets amb bigoti i abdominals desproporcionats? o el rei i les seves rèpliques caçant tots a una elefants de Botswana?. Si el Bàrcenas tot sol s’ha emportat mitja Espanya a Suïssa que no s’hi haurien haver pogut emportar ell i els seus clons? fa venir esgarrifances i tot només de pensar-hi.

Jo, ignorant de mi a diferència dels milers d’investigadors en biogenètica que llegeixen aquest bloc, que en son la majoria, no tinc massa clar si al fer la còpia del cos el registre mental de l’original també es replicaria o no tindria perquè ser així?. I què passaria si es volés fer una còpia de la còpia de la còpia, el codi genètic també mutaria com passava abans amb les cintes de cassette o mantindria fidelitat a l’original?. Seria possible veure un Aznar eco-socialista-progre aferrissat lluitador anti imperialista i anti Bush? o fan del Barça i del Guardiola? o homosexual? fins i tot un Aznar independentista brandant l’estelada al davant de la mani del 11S2013 i cridant en català en la intimitat, IN, INDE, INDEPENDÈNCIA!. Ens podríem trobar amb un Rei republicà? o com que els borbons pel general son de bragueta fluixa per cada clon reial s’hauria de clonar també una Corina? com es sol·lucionaria lo del numeral del monarca, Joan Carles 1er, Joan Carles 2on, Jona Carles 3er …..?

Buff no ho sé pas, posats a imaginar però perquè no invertim la morterada que ens faran pagar pel Neymar en clonar onze vegades a Messi i fem un equip de llegenda per una pila d’anys!

Il·lustració d’edp.cat

 

 

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment