Hi ha moments …
4248
post-template-default,single,single-post,postid-4248,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Hi ha moments …

Hi ha moments …

Hi ha moments en els que et sents vell, sense forces i quasi vençut. Anys enllà de les ganes i l’empenta dels vint anys, amb masses confrontacions a l’esquena i la mandra de lluitar-ne de noves, es barreja entre les olors d’una crisi que ofega i el crit dels qui la ploren, la recança d’una esperança tant obligada com impostora. Si no fos així que ens quedaria?

Hi ha moments en els que de tant repetir-les les paraules gastades i buides que invoquen el coratge de les antigues guerres conviden a no ser escoltades, solucions passades que no ho son ara ens sonen falses, sense cap valor, ens derroten. Resignats, humiliats i impotents, encaixant les patacades una darrera l’altra sense poder reaccionar, ni per alçar el cap i cridar “Prou!”.

Hi ha moments en els que ens convindria recuperar aquella ràbia lliure i salvatge d’altres temps, energia d’il·lusions perdudes per a ressucitar les lluites oblidades, omplir-nos els pulmons d’aire fresc i respirar, albirar el futur amb la mirada renovada, enfilar els problemes directament a la cara i sense por, citar-los a la batalla i altre cop guanyar i sentir-nos grans, de nou com a gegants!.

I aquest moment és ara!.

 Il·lustrció d’edp.cat
6 Comments
 • Iris Padulles Monteagudo via Fb
  Posted at 12:14h, 17 Febrer Respon

  Molt maco, i tant que et fa reflexionar.

 • Sol Moreno via Facebook
  Posted at 17:54h, 10 Febrer Respon

  Fet!

 • Eduard Díaz via Facebook
  Posted at 17:52h, 10 Febrer Respon

  I tant que no me’n sap de greu! ja ho pots compartir tantes vegades com vulguis! 🙂

 • Sol Moreno via Facebook
  Posted at 17:50h, 10 Febrer Respon

  A banda d’això, m’ha fet pensar en com se’ns escapa la vida de les mans, i en comptes d viure-la, només la veiem passar. Si no t sap greu, ho comparteixo, igual ningú que conec s’ho mirarà, però em quedarà al meu mur!

 • Eduard Díaz via Facebook
  Posted at 16:19h, 10 Febrer Respon

  Si, de fet és fruit d’això i de la necessitat de tenir esperança que ens cal tant com les solucions!

 • Sol Moreno via Facebook
  Posted at 16:00h, 10 Febrer Respon

  Molt bo, fa reflexionar!

Post A Comment