Image Image Image Image Image

twitter1 ” Rescatar els pobres costaria la meitat que rescatar les autopistes de Madrid. Però els pobres no donen sobres ……. @edp

.

Vídeo homenatge d’un pare a la seva filla

twitter1 ” Cada mes de Febrer baixa la taxa d’atur, el que fa un mes de només 28 díes! #estadístiquesdelscollons @edp

pasionA l’Alberto José Borja, el meu amic madrileny, li ha faltat temps per trucar-me aquest matí per llençar-me quatre puies sobre el Barça. No passa massa sovint en els darrers temps que en poc menys d’una setmana hàgim decidit no guanyar ni la Champions ni la Lliga fent dos dels ridículs més potents que recordo en aquesta casa. Sort que he estat àgil mentalment i li he fet notar que ells tampoc han guanyat ben res encare i que en la Lliga l’Atlètico els porta tres punts d’avantatge i el goal average i a la Champions els espera el Pep Guardiola i el seu Bayern! De moment nosaltres ja tenim la Supercopa!!

També ha estat hàbil ell canviant de conversa en segons, coneixent-lo segur que s’havia fet una xuleta el malparit a modus de guió i li ha tocat torn al “desafio independentista del Mas” com ho anomenen per la capital i del cop de porta als morros que l’altra dia ens varen fotre al Congrés dels Diputats. Tot d’una ha convertit al Rajoy, Rubalcaba i Rosa Díez en l’Espanyolíssima Trinitat i al Duran en l’home triat per a fer el paper de virrei. No he volgut tirar-li aigua al vi perquè per allà l’opinió que publica el Paco Marhuenda a la Razón sobre Catalunya té categoria bíblica i ja ens va bé que el vegin com a referent del procés tot i que per aquí només hi vingui a dormir!

He agafat la iniciativa perquè el conec com si l’hagués parit i tot i que la fama ens l’emportem nosaltres els catalans, a ell li agraden més els calés que a la Camacho la silicona i he deixat anar com aquell que res lo del forat de seguretat del OPEN SSL. De moment no sabia de què collons li estava parlant però quan li he explicat que és el protocol de seguretat que fan servir majoritàriament bancs i e-commerce per operar per Internet li ha canviat la veu. S’ha disculpat dient-me no sé què que se li cremava el sofregit, ell que no sap ni fer-se un ou ferrat i m’ha penjat tot dient que ja em tornaria a trucar.

El tindré tota la setmana vinent menjant bacallà i repassant el moviments del compte corrent i la targeta de crèdit i si amb una mica de sort el dimecres vinent els guanyem la final de Copa del Rei, el que el trucaré seré jo, ves a saber la de temps que passarà abans que no ho pugui tornar a fer!!!

Il·lustració ABC Sevilla

 

 

 

twitter1 ” ETA no ha deixat les armes encare perquè no sap a on. Collons, l’heu liada tant amb els containers de la brossa! @edp


Aportacions obertes a Verkami
Catalans want to vote (Web)
www.omnium.cat

twitter1 ” Si Rajoy fos una tortuga Ninja, seria la de la clova tova! @edp

.

twitter-bird-white-on-blue ” Mariano, tonto, la millora del finançament ja us la podeu fotre pel cul, home! @edp

vullbuta

twitter1 ” Les paelles del Tejero porten massa sofregit, repeteixen molt! @edp

El nostre pare va ser un home bó, noble, recte i honest. Un home tendre, generós, comprensiu i pacient, molt pacient. Un home de profondes conviccions i creences des de les que es permeté, fins i tot en els moments més durs de la llarga malaltia que ha patit, afrontar-la cara a cara, amb un somriure i sense queixa.

Tot i la seva mor, no deixerem mai que se’ns en vagi del tot, el mantindrem permanentment amb nosaltres, barrejat entre els records, els valors que ens va transmetre i el que varem aprendre d’ell en escollir-lo volgudament, com a referent i model de vida.

Reconeixem sovint en ell tot allò de bó que el seu pare, el nostre enyorat avi Eduard tenia i com si d’una herència invisible es tractés, procurarem que es reconeguin en nosaltres també algunes de les moltes coses bones d’ell.

És el millor homenatge que li podem fer.

Et trobarem molt a faltar, papa.

twitter1 ” I avui les del PP celebraran el #diadeladona també o son a Londres per fer avortar la nena? @edp

 

.

Data de publicació: 10/03/2014

We asked twenty strangers to kiss for the first time….

Film presented by WREN

twitter1 ” 54 anys després ETA decideix dissoldres, llàstima que el Franquisme no hagi fet el mateix!! @edp

Gore-Tex Transalpine-Run Trailer 2014 from _ on Vimeo.

 

twitter1 ” És curiós la doble moral del PP, l’avortament és genocidi però la guerra de l’Irak no ho va ser! @edp

Vídeo de presentació per a l’App StopEspoli.
Amb CLARA PONSATÍ OBIOLS, MONTSERRAT GUIBERNAU, JOAN B. CASAS, HERIBERT PADROL, NÚRIA BOSCH, ELISENDA PALUZIE, JORDI GALÍ, CARLES BOIX, GUILLEM LÓPEZ CASASNOVAS i ANDREU MAS-COLELL.
Comparteix aquest vídeo i aturem l’espoli! www.stopespoli.cat

twitter1 ” Epps, la infanta Cristina es va fer la infanta Elena? @edp

Una vista original de DronPíxel de Romanyà de la Selva (Girona) al vell mig de les Gavarres

twitter-bird-white-on-blue ” La justícia és l’exèrcit, els jutges i fiscals, soldats obedients! @edp

mac-at-30

Fa trenta anys, Apple va introduir el Macintosh amb la promesa per posar el poder creatiu de tecnologia dins tothom és mans. Va llançar una generació d’innovadors que continuen canviar el món. Aquest 30 anys “timeline” celebra alguns d’aquells pioners i l’impacte profund han fet.

twitter1 ” Denuncien una fractura social imaginària precisament els qui la promouen! @edp

putin-gaiSe’m fa difícil escriture sobre coses que no comprenc, del rebuig cap una persona simplement per decidir ser com és, obertament, sense enganys ni hipocresies ……….. sobre aquesta mentalitat integrista que ens condemna a no sentir a no viure, a no ser. Qui som nosaltres per a dictar les normes als demés i qui son ells per a imposar-nos-les a nosaltres?

Hi ha res més anti natural que reprimir els sentiments? hi ha res més indigne que impedir ser lliure? hi ha res més indecent que haver de mentir per ser acceptat? i sempre en nom de la moral, en nom de la legalitat, en nom de la ètica ……..

Als que ens volen com a remats sense crítica, als que pretenen imposar el que ells pensen des de la ideologia, la política, les falses creences, aneu-vos-en a pastar fang, colla de tarats!

Scroll to Top

To Top

catalanisme

12

gen
2013

In catalanisme

By admin

La gàbia constitucional

On 12, gen 2013 | In catalanisme | By admin

Si Catalunya fos Extremadura o Andalusia ja faria una pila d’anys que seríem independents, dit clar i ras. Ho digui o no la Constitució, si des de la presidència d’una o altra Junta el Monago o el Griñán fossin tant insistents amb el tema com ara ho és el president Mas, qui seria capaç de dir que no a deixar-los fotre el camp?. El problema de no ser un forat negre econòmicament parlant, és que crees addicció en els altres i Espanya comença a tenir “mono” de Catalunya.

No és massa difícil entendre que un Estat no vulgui renunciar de bona gana a la moma dels 18.000M€ que cada any els entreguem tots els catalans fent cua al davant de Can Montoro però tampoc ho hauria d’ésser per ells entendre que qui els paga en volés un altra ús més proper, NII, corredor Mediterrani, Rodalies, per exemple o la possibilitat d’administrar-los directament, com ara Euskadi o Navarra, però que es pot esperar d’un país que ni tant sols transigeix en posar un simple distintiu de Catalunya en les nostres matrícules?

“Si Catalunya fos Andalusia o Extremadura ja faria una pila d’anys que seríem independents, dit clar i ras!

Els catalans, criatures curioses i de llengua estranya, endimoniada i complexe, els agraïm la preocupació mostrada per la futura supervivència econòmica d’una Catalunya sobirana, o per l’insistent afany de protegir-nos militarment d’un hipotètic atac d’Andorra, desplaçant cap aquí tancs i tropes o per l’assessorament jurídic sobre el que queda o no queda fora de la legalitat vigent tant a Espanya com Europa tot i que agrairíem més que se’ns pagués el que se’ns deu, s’invertís el que s’han compromès i es permetés discutir en un procés franc, honest i clar el futur de tots plegats, dins o fora d’Espanya, però em temo que no podrà ésser.

La Constitució, gàbia feta de parets de paper a on els catalans hem estat reclosos des de l’inici del procés de transició democràtica ja no és l’aturador suficient que en el seu moment va ser i les respostes a l’exercici del dret d’autodeterminació haurien de superar la constant referència a la legalitat vigent tant a Espanya com a la UE, alguna vegada en comptes de derrotar hauran d’intentar convèncer però cada vegada els queden menys oportunitats!

Il·lustració d’edp.cat