Ja n’hi ha prou, collons!
4174
post-template-default,single,single-post,postid-4174,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Ja n’hi ha prou, collons!

Ja n’hi ha prou, collons!

Si no es pren una mesura exemplificant amb tant de mangant que corre deixat anar n’acabarà passant una de grossa. Mentre els nostres governs retallen en sous, drets socials i la gent cau en cascada en la teranyina de l’atur, els casos de corrupció dels qui integren l’aparell de l’Estat, polítics i d’altres animalots de mena no paren d’arribar a les portades amb xifres milionàries. Ara és el PP que és veu implicat en el cas Bárcenas, que està cantant com un canari per salvar el cul, en una estafa d’incalculables proporcions polítiques pels comptes a Suïssa, per la quantitat de milions robats i no declarats, pels pagaments en negre als alts càrrecs i ministres del seu partit i tot això des de 1988, molt més que uns simples esborranys prefabricats de pressa i corrents com els del Mas o els Pujols.

La setmana passada el Duràn i la seva Unió amb el cas Pallerols, (quants en porten ja?)  ja van haver de fer front a un acord judicial que els evités d’anar a la presó, pagant una fortuna, fa un parell de mesos a l’ajuntament de Sabadell la trama dels constructors i del 3%, era a aquest 3% al que es referí Maragall en el Parlament?, el gendre del mata elefants Undargarín i el Noos, el cas Palau, Bankia, Gurtel, la SGAE, el President de la CEOE Díaz Ferrán, Santa Coloma de Gramanet, País Valencià, Balears i el Matas……….. poc pa per a tant xoriço!

[one_half]

Estem al davant d’una casta més que corrupta, indecent, que han perdut la vergonya de ficar la ma a la caixa perquè saben que no els passarà res i si al final els passa, l’indult proposat pel govern de torn o senzillament la prescripció dels fets per la desesperant lentitud de la justícia i a una altra cosa que no ha estat res, mentre qualsevol roba gallines s’ha de passar a la presó un mínim de dos anys!. Més de 300 polítics de tots els colors i ideologies i d’altres personatges públics que haurien de donar exemple estan sent jutjats ara mateix a tota Espanya per casos semblants, que haurem de fer perquè tot això s’acabi? fer anar la guillotina com a la revolució francesa?.

[/one_half]

[one_half_last]

Més de 300 polítics estan sent jutjats a Espanya per casos de corrupció. Què hem de fer perquè tot això s’acabi, recuperar la guillotina com a la revolució francesa?

[/one_half_last]

Davant la desesperació de molts que prou feines arriben a final de mes contrasta les declaracions fatxendes de Cospedal que va dir el mateix que Duran i ha acabat actuant igual que ell, no dimitint. La sensació que ens queda a tots plegats és la inseguretat de tenir coneixement de totes les corrupteles o només d’aquelles que per la maldestre pràctica dels qui les feien s’han destapat, a més de lladres tontos. Qui ens pot assegurar que no en queden a centenars que no han estat detectades i els que les han perpetrat s’escapen de puntetes amb els feixos d’euros sota del braç?.

Per això paguem impostos tots plegats? perquè ens els acabin fotent els de fora i els de casa? Que els fiquin a la garjola de per vida i que tornin els diners que ens han robat, segur que amb el munt de milions que s’han estat emportant no hauríem de fer ni retallades!

Il·lustració original,Young educational forum of Macedonia Voices Against Corruption.
No Comments

Post A Comment