Camí d’un somni

04 gen. Camí d’un somni


Avui, els companys dels informatius de TV3 han emès el documental Camí d’un somni, que relata el camí seguit pel Sandro Rosell fins a la presidència del Barça, una experiència de la que gràcies als companys Didac Lee i Trina, vaig tenir el plaer de participar des de l’entorn 2.0.

Si us hi fixeu bé hi surto un parell de vegades en el moment històric, ja que no s’havia fet mai abans, de l’entrevista pel Twitter.

Us enganxo el vídeo per si el voleu veure.

 

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l’Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

4 Comments
 • marc tarragona
  Posted at 13:06h, 26 maig

  Encara que en el personal no m’agrada Sandro Rosell, el vídeo està molt bé.

  Marc

 • Xalfi
  Posted at 01:29h, 15 febrer

  El que més m’agrada és el gran poder que tenen les xarxes socials per arribar a una victòria final, una cictorià que es fruit de diferents factors, però que fins fa poc no era tan el poder de les xarxes socials.

 • Albert Sánchez
  Posted at 18:17h, 11 gener

  Estic intentant publicitar aquest vídeo que he trobat i que em sembla brutal…

  http://www.youtube.com/watch?v=_tEVKwuQL0s

 • Bitacoras.com
  Posted at 01:18h, 04 gener

  Información Bitacoras.com…

  Valora en Bitacoras.com: Avui, els companys dels informatius de TV3 han emès el documental Camí d’un somni, que relata el camí seguit pel Sandro Rosell fins a la presidència del Barça, una experiència de la que gràcies als companys Didac Lee……