Les 15 coses més importants que he après en 50 anys
1118
post-template-default,single,single-post,postid-1118,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Les 15 coses més importants que he après en 50 anys

Les 15 coses més importants que he après en 50 anys

1. No t’has de prendre mai, un somnífer i un laxant la mateixa nit, si ho fas cagada l’has (mai millor dit).

2. A la feina ja ets vell als cinquanta anys, però pel govern no ho seràs mai, fins l’any de la teva mort estaràs obligat a fer la declaració de la renda.

3. El millor amic de l’home no és el gos, ens han estat enganyant, és el Pep Guardiola i el barça de les sis copes !!!.

4. Ja té collons!, aquells que volen compartir els seus punt de vista amb nosaltres mai volen compartir els teus amb tú.

5. Una bombolla immobiliària és el que es produeix quan tots volem estirar més el braç que la màniga.

6. Si algú et diu que el Madrid és el millor equip del món és evident que no en te ni puta idea de futbol.

7. No llepis mai un ganivet de tallar carn per el tall de serra, evident, no?, doncs encare hi ha algun gamarús que en té la temptació de fer-ho! (uff quin mal que fan els punts quan miro de parlar!)

8. Les armes de destrucció massiva més potents que hi han son els rumors i els programes del cor de la Esteban a telecinco.

9. No fiquis mai els dits dins els forats d’un endoll! (et fotràs una enrampada de la hòstia!).

10. Si vols comprendre millor la teva dona prova de resistir una temporada sencera de “Sexe a Nova York”, seguiràs igual de confós que abans, però hauràs rigut una bona estona (i si ets capaç de fer-ho en V.O. practicaràs una mica d’anglès i tot).

11. Oficialment som persones adultes en el moment en el que tenim la temptació d’amagar el dia que fem els anys.

12. Les coses s’han de fer com les faig jo!, al menys fins que en més del 99,99% de les vegades algú m’explica com fer-les millor.

13. Qui no estima a les persones mai pot estimar els animals (o era al revés això? ja ho aprendre bé ens els propers 50 anys)

14. La pura llana verge és la que s’obté dels xais que corren més que el seus pastors.

15. Si algú mai t’explica que els diners no donen la felicitat, engega’l a la merda, o és un inspector d’Hisenda o director de sucursal de banc.

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

11 Comments
  • Eduard
    Posted at 19:23h, 07 setembre Respon

    Solé. Quina part del “em deixi en pau” és la que no acaba d’entendre vostè?. Deixi’m tranquil d’una vegada i trii a un altre per anar emprenyar, vol?

  • J.M.Solé
    Posted at 17:54h, 07 setembre Respon

    Eduard,crec que ets massa individualiste i que et falten referents,i per cert la teva educació deixa molt que desitgar……
    Gracies un cop més.

  • J.M.Solé
    Posted at 12:53h, 14 agost Respon

    Eduard,gràcies per contestar….Amb prou feines tu i jo poden recordar la primera vegada que ens varen fer mal,parlo de la nostra juventut ?,el dia,que ens van despertar la conciència,han ocorregut un munt de coses .Tot un rosari d`esdeveniments que ens han fet las personas que som avui. Passen els anys i sentim cada vegada amb més força que és dificil confiar en els altres. De males experiències en sobrem. Un es pot refiar de si mateix i gracies. En algunes persones estimades tambe s`hi pot confiar,amb una mica de sort…..En aquest enrevessat cami d`alegries i desenganys és complicat mantenir-se ferm en determinats valors,És molt temptador deixar-se arrossegar per l`enveja,el rencor,la falsetat o la traïció. Ningu va dir que viure fos facil. Pró encara quedem personas amb molt bon cor….Però anar amb el cor a la mà pot ser una mica perillós….No et sembla?.
    Ho sento molt Eduard,un cop més gràcies.i salud nano.

  • Eduard
    Posted at 22:03h, 13 agost Respon

    Miri Solé, si he dicidit no participar més a Quiron, a estat en gran part per vostè, així que facim el favor de no emprenyar-me més. Quan vulgui donar consells a algú se’ls pot escriure en un paper i llegir-se’ls de tant en tant, un servidor d’autoestima en te la justa que he de tenir, però s’agraeix el consell.

    Busquis un altra ase dels cops, company, segur que no li costarà gens.

    Salut i €

  • J.M.Solé
    Posted at 13:06h, 13 agost Respon

    Eduard,no m`esperava la teva reacció….Saps el què no has après en 50 anys….A tenir autoestima,si estàs segur de tu mateix no necssitas demostra-ho als altres,tan sols s`ha de ser més traquil i passa….No crec que t`hagi d`afectar gaire el que opinen els altres de tu, i pots entendre que son diferents a tu,no tenen perque ser els millors amics,poden ser diferents…..Un consell Eduard,en tu percebo un cert desconeixement pel que fa el concepte d`autoestima,que tendeixes a confondre amb prepotencia,i el tema s`agreuja cuan s`aconpanya aquesta actitut en gestos de meyspreu que prenen formes subtils i solen anar units de la superbia,si dones un cop d`ull a l`entorn i veuras que hi ha multitut de temes interesants als cuals referir-se més enllà del propi melic…..
    Salud i autoestima…

  • Eduard
    Posted at 16:11h, 01 agost Respon

    Cap problema Àngel, fes-ho sense problemes.

  • Àngel
    Posted at 12:42h, 01 agost Respon

    Amb el teu permís, l’enllace al facebook. Gràcies.

  • Pingback:Les 15 coses més importants que he après en 50 anys « Por la paz y la libertad
    Posted at 21:44h, 01 juliol Respon

    […] Les 15 coses més importants que he après en 50 anys Posted on 1 juliol 2010 by quiron Publicat originalment a edp.cat […]

  • Eduard
    Posted at 07:19h, 07 juny Respon

    Hola Jordi.

    Ja veu, com que m’aborreix sobiranament parlant d’economia o política m’ha sortit aquest post.

    Salut i €

  • jorfont
    Posted at 17:30h, 06 juny Respon

    Referent al nº 11 . Una de les coses acertades per assabentarnos de l´edat de les persones adultes i que camuflaven l´edat les ha fet l´ajuntament de Porqueres, ja que en aquet mes de Maig ha tingut l´ocurrencia de homanetjar als majors de 80 anys i entregarlis una placa personalitzada a mes de un refrigerí.

  • Bitacoras.com
    Posted at 11:36h, 05 juny Respon

    Información Bitacoras.com…

    Valora en Bitacoras.com: 1. No t’has de prendre mai, un somnífer i un laxant la mateixa nit, si ho fas cagada l’has (mai millor dit). 2. A la feina ja ets vell als cinquanta anys, però pel govern no ho seràs mai, fins l’any de la teva mort e……

Post A Comment