Spain is different

Spain is different

Spain is different, i tant que ho és que li ho preguntin als magistrats del constitucional, o els jutges que s’entesten en ignorar lleis com les dels crims contra la humanitat o a la patrulla de polítics que s’intuien per sobre del bé i del mal i no han parat de posar la ma a la caixa. Que li ho diguin als 5 mil·lions d’aturats, als mil·lers d’empreses que tanquen per manca de crèdit, als que s’han sentit estafats pels bancs a qui a més els han de pagar les festes.

Que ens ho diguin als que treballem mentre ens cusen a impostos cada any, als que hem de fer qualsevol gestió des de la finestreta d’unes administracions que no paren de créixer, o als que ens estiraran l’edat de jubilació un parell d’anys per a rebre el final una pensió de merda, mentre que els que estan allà dalt per a servir-nos marxaran a casa amb les butxaques plenes i una jubilació del carall per vuit anys (de feina??).

Si senyor, Spain is different, i tant que ho és!

3 Comments
 • juan felix
  Posted at 23:22h, 13 Maig Respon

  Por cierto; Eduard, aquí te dejo esta sugerencia: http://juanmago.com/2010/04/22/el-dolar-y-el-eje-del-mal/ , que considero interesante, ilustrativa y clarificadora. España es diferente en todo lo que apuntas en tu articulo, pero muy igual a las economías débiles que están en medio de la guerra entre el dólar y el euro y cuyas consecuencias nos van a dar de lleno.

 • juan felix
  Posted at 23:14h, 13 Maig Respon

  Pues sí, Eduard. Así es. Pero no por la clase política, que es igual en todas partes, sino por nosotros, los que les votamos. Luego está el asunto de echar tierra sobre el más inmediato pasado de este país. Eso sí que nos hace diferentes a las sociedades de nuestro entorno. En ningún sitio cuentan entre los miembros de su clase política con gente que comprende y defiende una dictadura militar. Aquí sí. Y una vez más, con el apoyo de un buen número de gente.

 • Bitacoras.com
  Posted at 12:54h, 17 Abril Respon

  Información Bitacoras.com…

  Valora en Bitacoras.com: Spain is different, i tant que ho és que li ho preguntin als magistrats del constitucional, o els jutges que s’entesten en ignorar lleis com les dels crims contra la humanitat o a la patrulla de polítics que s’intuien p……

Post A Comment