t r a v e l l u m, bloc de viatges

travellum

t r a v e l l u m, bloc de viatges

t  r  a  v  e  l  l  u  m, és un projecte de bloc de viatges que he iniciat aquest any amb la sortida que varem fer l’estiu passat a París. Lluny de la pretensió de voler ser una guia de viatges a l’ús, el que us vull fer arribar és la meva visió personal dels llocs a on he estat, així com les experiències i alguna recomanació de rutes i llocs per a visitar. Incorporo a més al bloc, tota la informació gràfica de la que disposo i que he allotjat en el meu compte de FLickr – les fotos- i a youtube -les pel·lícules quan n’hi han, l’itinerari amb indicacions de temps i plànol elaborat amb el GoogleMaps, quan es propossen rutes una mica llargues i tot allò que us pugui ser d’utilitat a l’hora de moure’ns per la ciutat o el país visitat, (plànol de metro, trens, hotels, etc.).

A més i com a reforç a tot això, incorporo des del meu perfil a DOPPLR tota aquella informació addicional i necessària per a convertir un dels nostres viatges en una estada inoblidable .

Espero que us agradi i que em visiteu sovint, ah!, si hi voleu col·laborar, només heu de fer que dir-m’ho!.

No Comments

Post A Comment