Steve McCurry, fotògraf

Steve McCurry, fotògraf

Steve McCurry es va donar a conèixer quan l’any 1985 National Geographic li va publicar en portada el retrat d’una noia afghana (Afghan girl), amb uns ulls verds i lluents com les maragdes. Avui via el blog de fotografia de Microsiervos, m’ha arribat l’adreça de la seva web a on hi té penjat el portfoli, que us animo a visitar ja que crec que val la pena.

El treball d’aquest fotògraf de l’agència Magnum es centra principalment en les imatges de l’Orient Mitjà, a on hi va arribar abans de que l’extinta URSS envaís l’Afghanistà, país que des de aquell moment, no ha deixat de ser trista actualitat.

Tags:
1 Comment
  • Bitacoras.com
    Posted at 13:44h, 21 Març Respon

    Información Bitacoras.com…

    Valora en Bitacoras.com: Steve McCurry es va donar a conèixer quan l’any 1985 National Geographic va reproduir el retrat d’una noia afghana (Afghan girl), amb uns ulls verds i lluents com les maragdes. Avui via el blog de fotografia de Microsier……

Post A Comment