Rànquings Alianzo.com | | En veu alta
1073
post-template-default,single,single-post,postid-1073,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Rànquings Alianzo.com

Rànquings Alianzo.com

La meva relació amb el món que s’ha anomenat 2.0 arrenca de lluny. Des principi del 2004 em va agafar la “cosa” per editar el meu propi bloc, així va néixer “En veu alta”, que fins avui ha anat passant per diferents etapes d’activitat i dedicació. En els moments en els que la entrega a la causa era més intensa, em movia la promoció, el posicionament del meu bloc en els cercadors i la consideració d’una comunitat blocaire que sovint es traduïa en els indicadors 2.0.

Technorati, Google, Yahoo, Alexa, etc. es varen convertir en rutines claus per a saber si realment estava fent la feina com calia o no. I no em puc queixar de com varen anar els resultats en els moments d’activitat intensa, en plena efervescència de les primeres jornades de la Catosfera, a on fins i tot podia arribar a publicar 10 posts per dia, una passada impossible de mantenir en el temps per una persona normal. El guardó al millor bloc en llengua no castellana del concurs de 20 Minutos del 2008 en va ser la culminació. Però la meva lluita, obsessió fins i tot diria jo, anava en aconseguir un bon rànquing en Alianzo, potser el millor indicador de blocs després de Technorati, una lluita estèril i fins i tot frustrant que em va portar en el millor moment en el lloc 264 dels blocs en català.

Aquest matí per curiositat i després de molts mesos sense fer-ho, m’he decidit a mirar altre cop el registre dels meus blocs a Alianzo, volia canviar la imatge del bloc ja que vaig modificar la plantilla recentment, i ves per on la gran sorpresa, “En veu alta” surt en el sisè lloc del rànquing dels blocs escrits en català. Però no solament això si no que en el de la comunitat de catalunya és el 43è i en el rànquing espanyol el 252 è i tot això en un moment en el que la publicació ha baixat i l’activitat s’ha moderat d’allò més.

Misteris del destí o la inèrcia d’una sobreactivitat de molts mesos enrere? Chi lo sa, com diu el Berlusconi. chi lo sa.

6 Comments
 • rosa
  Posted at 00:01h, 09 Abril Respon

  T’ha quedat mol bè la nova imatje del blog, enhorabona i endevant que tu post aixo i mes.

 • Eduard
  Posted at 14:00h, 23 Març Respon

  Hola Josep, per això he escrit l’entrada.

  Quan treballava per obtenir bona posició en el rànquing no havia passat mai del quasi be 300, i ara, quan havia deixat abandonat el bloc una bona temporada, passa això!.

  Coses inexplicables, no sé com deuen fer els càlculs aquesta gent.

  Salut i €

 • Josep B
  Posted at 10:41h, 23 Març Respon

  Si selecciones català i adults pots veure que el primer és el Diari d’una ebrenca exiliada, la darrera entrada és de Juny del 2008, és el comiat i va esborrar totes les altres entrades.

  Jo li dono poc valor als rankings, però Alianzo no em mereix cap respecte.

 • admin
  Posted at 11:50h, 21 Març Respon

  Hola Víctor.

  Per això mateix he publicat aquest post, tant de temps anat al darrera d’un bon rànquing, publicant diàriament, etc. i ara, quan ho faig esporàdicament, surto en aquest lloc!. (ja, ja, ja).

  Suposo que la mètrica els ha fallat, o ves a saber el què una raó més per fer el que creiem que hem de fer en cada moment i no perdre el temps amb aquestes collonades. De tot se’n va aprenent!

  Salut i €

 • Víctor Pàmies i Riudor
  Posted at 00:26h, 21 Març Respon

  No et vull desanimar, però Alianzo no sembla un rànquing gaire estable. Jo havia estat durant molt temps en el lloc vint-i-poc de blogs en català, vaig passar de cop al lloc número 3, per baixar al poc temps al lloc vuitanta i tants.
  Fixa’t que han desaparegut la majoriade blogs que hi havia en les primeres posicions, misteriosament.
  Per tant, t’aconsello que no et fixis en rànquings i segueix fent bona feina.

 • Bitacoras.com
  Posted at 14:12h, 20 Març Respon

  Información Bitacoras.com…

  Valora en Bitacoras.com: La meva relació amb el món que s’ha anomenat 2.0 arrenca de lluny. Des principi del 2004 em va agafar la “cosa” per editar el meu propi bloc, així va néixer “En veu alta”, que fins avui ha anat passant per difer……

Post A Comment