Photoblog Awards
1107
post-template-default,single,single-post,postid-1107,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Photoblog Awards

Photoblog Awards

La irrupció de la fotografia de format digital juntament amb el fenòmen blocaire ha fet sense cap mena de dubtes que excel·lents fotògrafs amateurs puguin publicar, promocionar i donar-se a conèixer més fàcilment que en cap altra època. La proliferació de premis dona la possibilitat de que professionals de reconegut prestigi, competeixin amb els seus portfolis arreu. Però potser la millor iniciativa per a premiar la creativitat i l’enginy de tant aficionat a la fotografia, la dona PhotoblogAwards que des de l’any 2006 convoca a tots els malalts de la fotografia que gestionen també un Photoblog, al seu premi anual.

En la seva web si ho voleu, podreu disfrutar amb els guanyadors dels darrers anys (2006, 2007, 2008 i 2009) i una extensa relació de tots els blocs presentats en la present edició, als que podeu donar el vostre vot i exercir de jurat. Si busqueu entre tota la oferta de participants hi han veritables tresors.

I ja ho sabeu per a la propera edició, si sou aficionats a la fotografia i teniu un fotoblog, no us talleu gens ni mica.

1 Comment
  • Bitacoras.com
    Posted at 21:42h, 30 Març Respon

    Información Bitacoras.com…

    Valora en Bitacoras.com: La irrupció de la fotografia de format digital juntament amb el fenòmen blocaire ha fet sense cap mena de dubtes que excel·lents fotògrafs amateurs puguin publicar, promocionar i donar-se a conèixer més fàcilment que e……

Post A Comment