EnVeuAlta v2.0 | | En veu alta
1028
post-template-default,single,single-post,postid-1028,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

EnVeuAlta v2.0

EnVeuAlta v2.0

Finalment i després de donar-hi moltes voltes vaig decidir aquest cap de setmana, migrar la obsoleta, quasi bé juràsica diria jo, plataforma WordPress 2.3.1 que tantes satisfaccions m’havia donat a la darrera versió, la WP 2.9.1, que ja estava fent servir en un altre dels meus projectes, el bloc de viatges travellum. Com que els avantatges en la gestió tant de continguts com del propi bloc eren evidents, l’única raó que em frenava era la incompatibilitat d’algunes de les funcions de la plantilla que emprava, 5 dels 14 plugins que feia servir no anaven en la nova versió, tot un problema, bé cinc problemes nous.

L’antiga versió del “En Veu Alta” amb la plantilla dels d’Upstartblogger, Modicius Remix

Els nois d’Upstartblogger sempre han fet dissenys per a blocs com els que a mi m’agraden, senzills, pràctics i contundents i ja era d’ells el disseny que fins ara utilitzava en el meu bloc, el Modicius, versionat per la gent de artculture.com (Modicius-Remix) i ajustat al que jo volia, però aquesta vegada m’he decidit per un disseny de Rodrigo Galíndez anomenat Modern-Clix i que reuneix tot el bo d’un disseny minimalista amb la potencia i flexibilitat de personalització que una eina de comunicació com és un bloc, ha de tenir. Això i una cerca el cap de setmana passat per a buscar els substituts de les utilitats utilitzades que varen donar els seus fruits, em varen acabar de decidir.

La temàtica també es veurà afectada ja que molts dels continguts que fins ara tocava, política, economia, etc. em tenen prou desencantat, no m’engresquen gens ni mica i ja que la meva gran afició son els temes 2.0, el disseny, les xarxes socials i els multimèdia, i ja que del que es tracta és de passar una bona estona, millor fer-ho parlant de tot això.

3 Comments
 • Francesc
  Posted at 21:08h, 03 Març Respon

  cony! jo també vaig enterrar la sogra fa un més.

  salut .

 • admin
  Posted at 13:39h, 02 Març Respon

  Hola Francesc.

  Per motius que no vull ni recordar, la meva participació en aquest entorn s’ha vist perjudicada, el problema rau en l’accident de moto que vaig tenir, (ahi va fer 3 anys justos) i que em té una mica més ocupat del que em pensava – ja no tinc vint anys, jo! –

  A més recentment va morir la meva sogra després de molt de temps de malatia i la veritat entre una cosa i l’altra, no he tingut ni el temps ni les ganes.

  El canvi em feia falta, a el bloc i a mi també per a trobar alguna cosa que m’impulsés a tornar a escriure, no tant sovint com ho feia abans perquè també va se una de les coses que em va cremar, però amb una disciplina i regularitat que ja veurem, segons me la demani el cos.

  Salut i € company!

 • Francesc
  Posted at 12:55h, 02 Març Respon

  endavant! pensava havies deixat de publicar però veig que ha estat un canvi de look. M’agrada la plantilla, és neta i pràctica, i t’ho diu un malalt de les plantilles que la canvia cada dos per tres.

  salut

Post A Comment