Barcelona photobloggers | | En veu alta
1060
post-template-default,single,single-post,postid-1060,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Barcelona photobloggers

Barcelona photobloggers

Barcelona Photobloggers és un portal dedicat a la fotografia actiu des de Febrer del 2006, ara ha fet quatre anys i que te com a finalitat la d’agrupar en una mateixa website a els fotògrafs de l’àrea de Barcelona ciutat que tinguin la seva exposició virtual publicada en un fotobloc o similar, excloent els que utilitzen aplicacions dedicades a la fotografia com ara flickr, que ja tenen creada la seva pròpia comunitat.

La iniciativa forma part de photobloggers.org que formula la mateixa proposta per a ciutats d’arreu del món com ara Londres, Nova York, Chicago, BudapestHouston, LASan Francisco, St Louis, Toronto, París i Vancouver i que busca la promoció dels  fotògrafs locals facilitant-los el mitja per a donar-se a conèixer a través de la xarxa.

De les exposicions i iniciatives que han organitzat destaquen aquestes:

Si sou de Barcelona i aficionats a la fotografia, es una bona pensada donar-vos-hi d’alta, si més no per estar en contacte amb una iniciativa molt potent i que ofereix la plataforma adient per a començar a donar-vos a conèixer.

Tags:
2 Comments
 • hats online for you
  Posted at 08:39h, 28 Juny Respon

  Febrer del 2006, ara ha fet quatre anys i que te com a finalitat la d’agrupar en una mateixa website a els fotògrafs de l’àrea de Barcelona ciutat que tinguin la seva exposició virtual publicada en un fotobloc o similar, excloent els que utilitzen aplicacions dedicades a la fotografia com ara flickr, que ja tenen creada la seva pròpia comunitat…

 • Bitacoras.com
  Posted at 10:58h, 07 Març Respon

  Información Bitacoras.com…

  Valora en Bitacoras.com: Barcelona Photobloggers és un portal dedicat a la fotografia actiu des de Febrer del 2006, ara ha fet quatre anys i que te com a finalitat la d’agrupar en una mateixa website a els fotògrafs de l’àrea de Barcelona ciut……

Post A Comment