Consell 2.0 de la candidatura de Sandro Rosell

Consell 2.0 de la candidatura de Sandro Rosell

Som un grup d’amics i companys de creença. Som 27 persones, blocaires catalans, emprenedors, i amb esperit innovador. Som usuaris ferms i convençuts de que els entorns socials de la web 2.0 poden donar forma a un projecte de Barça que ens involucri a tots.

Som el Consell 2.0 de la pre-candidatura d’en Sandro Rosell per a les properes eleccions a Can Barça.

Participes?

Qui és en Sandro Rosell?

Soci de tota la vida. El seu pare ja va ser Gerent del Barça durant la presidència d’en Montalt. Llicenciat en Ciències Empresarials i MBA per ESADE, ha format part del departament de marketing del Comitè Olimpic de Barcelona.

Més tard, s’incorpora a la multinacional esportiva Nike, on s’encarrega primer del mercat espanyol, després del brasileny, i posteriorment a nivell mundial. Entre altres, va signar el contracte d’esponsorització de la samarreta del FCBarcelona.
Al 2002 crea la seva pròpia empresa de marketing esportiu, BSM.

Al 2003 va guanyar les eleccions al F.C. Barcelona amb l’equip d’en Joan Laporta i va ser proclamat vicepresident, participant decisivament en la construcció d’un nou model esportiu i amb els fitxatges de Ronaldinho, Deco, Marquez, Eto’o…
Per discrepàncies irreconciliables amb el president, va abandonr la junta directiva al 2005, dedicant-se per complert a la seva empresa de marketing esportiu.

Per què ho fem?

Som un grup de persones que hem decidit participar activament en la candidatura de Sandro Rosell. Ho fem a títol personal, sense ànim de lucre, pel barcelonisme i, sobretot, per creença d’un projecte i d’un model de gestió pel nostre club millor que l’actual.
El F.C. Barcelona necessita una junta directiva a l’alçada de l’equip de les 6 copes, i que comparteixi uns valors que creiem que haurien de ser incorruptibles: respecte, humilitat, esforç, sacrifici, professionalitat… i aposta de futur.
Tenim la ferma convicció de la importància que juguen les xarxes socials i els entorns 2.0 en la societat actual, les quals poden aportar un model de gestió totalment participatiu, i aquesta, la d’en Sandro Rosell, és la cadidatura que té l’actitut necessària per aconseguir-ho.

A Facebook hi tenim la nostra pàgina, entreu-hi i participeu

3 Comments
 • Toni Sellas
  Posted at 12:14h, 16 Gener Respon

  Benvolgut Eduard,si jo fos culé, m’hi afegiria. Bona iniciativa. Sou gent de bona fe, espero que no en sortiu decepcionats. No conec en Sandro Rosell, per tant no en puc opinar. Però la impressió que en tinc, com a simple espectador, és positiva. Potser també serviria per normalitzar les relacions amb la presidència del meu estimat RCDE. Una abraçada.

 • jorfont
  Posted at 09:24h, 16 Gener Respon

  Afegiu un mes a la lliste

 • Bitacoras.com
  Posted at 20:58h, 15 Gener Respon

  Información Bitacoras.com…

  Valora en Bitacoras.com: Qui som?   Som un grup d’amics i companys de creença. Som 27 persones, blocaires catalans, emprenedors, i amb esperit innovador. Som usuaris ferms i convençuts de que els entorns socials de la web 2.0 poden donar forma a u…

Post A Comment