Informes, auditories i les galetas de can Trias

Informes, auditories i les galetas de can Trias

Estic passejant pel menjador de casa, barrinant la necessitat de demanar un informe sobre la idoneïtat o no d’obrir aquella capsa de galetes de can Trias de Santa Coloma que la meva dona va deixar dins l’armari de la cuina. Al final de tant pensar-hi sembla com si me l’hagués cruspit tres vegades i m’agradaria saber si l’aport calòric de tot això també s’ha de multiplicar per tres. També i ja posats, saber quines hauria de menjar primer, les embolicades, les teules  o els neulets de xocolata i si les hauria de sucar en un got de llet o en una mica de moscatell, com feia la meva àvia. Això li pertoca a un professional.

La Teresa de cal Llauner m’ha aconsellat que en comptes d’un informe, que solen ser molt ximples i esquifits, quatre retalls de premsa subratllats amb retolador fluorescent de color groc i al peu quatre notes mal escrites, faci una auditoria dietètica preventiva per saber exactament quin pot ésser l’impacte real pel meu organisme i de passada conèixer també si la imatge que la meva dona en té de mi, variaria a partir d’aquell moment, sobretot si me les menjo totes i no li deixo ni les engrunes.

M’ha fet enrera quan la noia de l’agència de detectius que m’ha atès per telèfon, Mari Pili m’ha dit que es deia, m’ha explicat amb un to de veu com si tingués el bolígraf dins de la boca, que els informes em sortirien per uns 12.000,00€ i l’auditoria per una mica més, uns 56.000,00€. Saps que? em sembla que no me les menjaré i ja està, o potser si que ho faré, ben mirat un cop decidida la malifeta  només fa falta articular un discurs convincent que la justifiqui, una crisi de golafreria, una baixada de sucre sobtada, no sé, potser que els demani consell al Puigcercós o a l’Oliver a veure què n’opinen ells de tot això!!.

Tot plegat un bon merder ja us ho explicaré i a més parlant, parlant m’he fotut la caixa sencera sense tenir cap coartada convincent !!. Ai, quantes vegades la pairé !!!.

Il·lustració de 4bp.blogspot.com

No Comments

Post A Comment