De camí cap a una nova era. Catosfera 2009 | | En veu alta
878
post-template-default,single,single-post,postid-878,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

De camí cap a una nova era. Catosfera 2009

De camí cap a una nova era. Catosfera 2009

          Aquest cap de setmana hem estat a les segones jornades catosfèriques organitzades per el Marc i el seu equip, el divendres en la jornada inaugural, vaig baixar expressament per assistir a la xerrada de l’Enrique Dans, segurament el blocaire més influent de la blogosfera hispana des de fa molts anys, el dissabte seguint  via web les taules de “Esdeveniments 2.0” a on participava la Trina i la dels “emprenedors“, a on el cartell era de veritable luxe. Ni una ni l’altra em varen defraudar gens.

El diumenge compartint sala amb els esforçats que varen sobreviure al canvi horari i a la carrera inaugural de la F1 d’enguany, els administradors de les diferents xarxes locals Pere Fontanals (Bagesfera), Daniel Garcia (Penedesfera), Jaume Ortí (Xarxa de Blocs Sobiranistes), Carme Pla (Ebresfera), Josep Barri (Maresmesfera) i Oriol Ferran (Arenyautes) i jo mateix en representació de cercabloc.cat, varem intentar explicar els nostres projectes i el trajecte consolidat des de les anteriors jornades de la catosfera.

Es va parlar de moltes coses, però en esència i per resumir jo em quedo amb un concepte que va ser el més pronunciat amb diferència, “Tota crisi és trencament amb el passat, un canvi que comporta un munt d’oportunitats per a qui les sàpiga identificar i aprofitar“. Jo us ho prometo, m’hi poso ara mateix !!!.

4 Comments
 • trina
  Posted at 12:55h, 03 Abril Respon

  Eduard,
  gràcies company, va ser molt interessant trobar-nos una altra vegada en un context desvirtualitat aquells que ens coneixem i ens movem per la xarxa
  salut amic

 • admin
  Posted at 07:51h, 01 Abril Respon

  Hola Ivan.

  És precisament el que pretenc amb cercabloc, unificar en un lloc, a modus de panell de notícies la resta de xarxes que actualment funcionent arreu de casa nostra, a veura si ho podré aconseguir. !!!

 • Ivan Aranda
  Posted at 23:12h, 30 Març Respon

  Molt bona la vostra intervenció. En general és bo que existeixin grups local/comarcals de blocaires… però no estaria malament crear-ne una que aglutines a totes elles i a nivell dels Països Catalans… sé que està complicat, però es podria sondejar.

  Salut amic!!!

 • Rosa
  Posted at 22:10h, 30 Març Respon

  Et segexo company, ens em de poosar tots, un peto i endevant

Post A Comment