Entrevista a 20 Minutos | | En veu alta
827
post-template-default,single,single-post,postid-827,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Entrevista a 20 Minutos

Entrevista a 20 Minutos

Avui ha sortit a l’edició de 20 Minutos l’entrevista que em varen fer per a la sèrie que dona a conèixer els guanyadors de la 3ª edició dels Premios 20Blogs. És una sensació molt estranya, al menys per a mi, veure’m de cop en un titular de premsa, parlant d’aquelles coses que m’agraden i del meu bloc, En veu alta.

El proper dia 18 es celebra a Madrid l’entrega dels trofeus d’aquesta edició i serà l’acte que marcarà ja el tancament d’aquesta experiència tant enriquidora, que a part d’altres coses més personals m’ha permés multiplicar per 4 els lectors/suscriptors d’aquest bloc, moltes gràcies a tots, a partir d’ara espero no defraudar-los.

Ah! per si la voleu llegir, aquí us deixo l’enllaç.

10 Comments
 • admin
  Posted at 14:02h, 13 Desembre Respon

  Gràcies Rosa.

  A mi tamé m’ha omplert de goig, una cosa així no pasa cada dia i que per un entreteniment o hoby et donin un reconeixement com aquest la veritat és que val la pena.

  Tots els que ens dediquem a editar un bloc tenim, en el bon sentit de la paraula, un petit “ego” per alimentar i el meu amb aquest plat, ja estarà tip per molt i molt de temps (ja, ja, ja).

  De totes maneres torno a dir el mateix, s’ha de tenir molta sort i ves per on, aquesta vegada jo l’he tinguda, després de l’accident, la malaltia del meu pare i d’altres coses que m’han passat aquests darrers dos anys, ja tocava.

  Salut i €

 • ROSA
  Posted at 23:09h, 12 Desembre Respon

  Estic molt orgullosa de tu, no se si hu entendras, pero per mi es un orgull que hu hagis consegit.

 • admin
  Posted at 11:48h, 06 Desembre Respon

  Gràcies Fèlix,

  La veritat és que no sempre és així i jo no hi estic gens acostumat, tot i que com bon Capriorn tinc molt clar fins a on vull arribar i reconec que la tenacitat és un dels meus defectes/virtuts.

  Salut i €

 • juan félix (Gonzalo Robles)
  Posted at 11:14h, 06 Desembre Respon

  Felicidades,Eduard.La constancia y la pasión suelen tener premio.Después de cuatro años batallando sin descanso y sin desmayo,recoges este merecido premio que,muy probablemente, acercarán,como tú mismo dices en tu escrito,a muchos lectores potenciales a tu sitio, a tu rincón, a tu espacio.Estoy seguro de que no los defraudarás porque este es un sitio que evoluciona constantemente.
  Salud.

 • admin
  Posted at 13:26h, 05 Desembre Respon

  Hola Trina, Jon.

  Es fa realment estrany, al menys per a mi, veure’t en la ortada de un mitjà explicant coses … No voldria ni imaginar-me lo engoixant que ha d’ésser per la gent que hi apareix per coses realment importants (metges, esportistes d’elit, etc.).

  Mai m’ha agradat ser el protagonista de res, però quan ens presentem a un concurs com aquests o com el que vareu organitzar en el premis bloc, el risc que es corre és el de guanyar !!! Amb el pal que em fa parlar en públic !! (ja, ja, ja).

  Salut i €

 • trina
  Posted at 21:53h, 04 Desembre Respon

  Felicitats de nou! t’ho mereixes, de llarg…una abraçada

 • Jon Kepa
  Posted at 20:24h, 04 Desembre Respon

  Felicitats Eduard, t’ho mereixes.

 • Eduard
  Posted at 19:53h, 04 Desembre Respon

  Hola Francesc.

  Si que es fa estrany, al menys per a mi que no hi estic acostumat, mira, una cosa més que tindré per ensenyar els meus nets !!!, ja, ja, ja.

  Salut i €

 • Francesc
  Posted at 16:53h, 04 Desembre Respon

  ja ho he vist, a mi tambè se m’ha fet un xic estrany, però penso ha quedat bé, amb foto gironina de fons.
  Enhorabona, em sembla ja et vaig fel·licitar, però no està mai de més tornar-hi

 • Pingback:En veu alta, mejor blog en versión original « Jon Kepa
  Posted at 15:24h, 04 Desembre Respon

  […] Publicado el Diciembre 4, 2008 por jonkepa Eduard Díaz, autor del blog ‘En veu alta‘, que se ha alzado con el galardón a la mejor bitácora en versión original en los premios […]

Post A Comment