Jo també vull jugar !!! | | En veu alta
796
post-template-default,single,single-post,postid-796,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Jo també vull jugar !!!

Jo també vull jugar !!!

Mentre la situació econòmica a Espanya és deteriora a velocitat de rècord mundial, donant credibilitat a les negatives previsions que l’FMI ha fet sobre el país del totxo (i dels totxos), el nostre president, el seu govern en ple i tota l’artilleria diplomàtica nacional, estan capficats únicament en assistir a la cimera de Washington, com si això per si sol fos la solució dels nostres problemes.

La incapacitat d’aquest govern i de qualsevol altre que hagués estat en el poder, en redreçar un model que ha deixat de banda l’economia productiva, la que dona de veritat progrés i llocs de treball per la d’anar recaptant impostos provinents de l’activitat constructora i intermediària és un fet, només cal llegir els informes sobre espanya que han publicat the Finantial Times o the EconomistJa ho podem avançar d’aquí a un parell d’anys tornarem a tenir un govern del PP.

El fet mostra a més una preocupant mancança de prestigi internacional provocat per el lideratge feble del ZP, algú dubte que un govern presidit per Felipe Gonzàlez o Aznar no estaria ja convidat?. Potser si que a base de molt pidolar als governs amics sud americans o de tocar la pera sense parar al Sarkozy, la Merkel o el Brown, finalment Espanya podrà asseure’s al costat de les potencies econòmiques mundials, però fa la sensació que ens han deixat ben sols en mig de tots.

Però que cony hi volen anar a fer allà a on es discutirà sobre l’establiment de un nou model econòmic i financer mundial i dels controls per evitar les disbauxes actuals, si aquí son incapaços de prendre ni una sola mesura coherent per a redreçar la nefasta, preocupant i desastrosa realitat que ens ofega?, que hi volen anar a fer allà, quan aquí no fan res més que incomplir els terminis del finançament català, la dotació de la llei de l’autonomia personal i han errat una i altra vegada en totes les previsions econòmiques realitzades?. Sabeu què, millor que es quedin tots a casa no sigui que als de la cimera els doni per a fer cas al Solbes, que després si que l’hauriem cagat!!!

Jo també hi vull jugar!!!, crida el ZP però qui els ha de convidar ja saben de quin peu calça.

Parlen d’això mateix:

10 Comments
 • xaviercomas
  Posted at 22:54h, 09 Novembre Respon

  Lo normal Rosa, es que como comenta Eduard, nosotros tengamos que estar, para mí Zapatero es un accidente, pero tenemos que estar. Sobre el problema que me nombras de los créditos estatales a las entidades financieras, yo aún dudo de su eficacia, muchos desde luego no están de acuerdo con esa inyección de
  dinero a los Bancos. Los que no están de acuerdo, dicen que tendría que ser el propio Estado el que redistribuyera ese dinero, entre nosotros, los curritos y las empresas.
  De todas maneras, a lo que vamos es a consolidar un sistema, y entre otros lo van hacer los “neoprogres”, que con los “neocon”, son los que nos han metido en este fregado.

 • admin
  Posted at 22:19h, 09 Novembre Respon

  Rosa.

  Ens agradi o no, els acords als que s’arribin el proper cap de setmana ens vincularan a tots, de la mateixa manera que fa uns quants anys quan es va decidir les regles financeres per a jugar al joc de la globalització, també i aquí tan hi fot assistir o no a la reunió si no que el que prevaldrà és el que opinin els mateixos que ara ens han ficat en el merder.

  Però triar esser-hi o no, jo trio el primer.

  Salut i €

 • Rosa
  Posted at 21:40h, 09 Novembre Respon

  que perrs os ha entrado con los g ¿haber que medidaa va a poder poner? “ninguna cuando algo se agota se agota. Hemos celebrado todos la epoca de trabajo cotidiano sueldos en principio decentes fueron bajando porque el que venia necesitaba un minimo y accedia a un puesto por mucho menos dinero, la gente sean comprado coches sin recordar que ciclicamente, hay crisis Recordar la del 2000 (aprimasamente mas o menos 1999 ya empezo) tambien afecto a muchos otros paises en un mundo globalizado cuando hay crisis recibimos todos es imposible que solo reciba uno. No voy a defender ZP es un caballero, pero falla por algunos flancos, ademas por amor patrio, no me permitia asistir a un sitio donde he sido rechazado por rabia del señor Bush. Creo las crisis, que parecen el
  inevitable contrapeso de las ventajas derivadas de la globalización financiera. Ademas vivimos al dia y todo lo hacemos con dinero que no tenemos si cobramos 5 y pagamo4 de gastos no nos queda nada esta es la realidad el consumismo brutal y globalizado permite estas crisis ciclicas y eso no es culpa de ZP si no del dinero gastado sin sentido todo por aparentar, una vivienda es un derecho fundamental, lo que debe de se ser es saber ¿que vivienda te puedes comprar? para que tu vida no sea un calvario, es mejor empezar por abajo y poder ahorrar que luego comprarte un gran piso y no poder pagar, si ganas lo suficiente comprete el coche que quieras y puedas pagar no el coche mas grande para impresionar a tu vecino,ademas un coche normalmente no es una necesidad hay transportes. Todos nos hemos dejado comer el coco viviendo por encima de nuestras posibilidades y ahora el que no ha pensado y ha estirado mas el brazo que la manga lo pasara mal aqui, y donde sea del mundo, porque (dudoloa?que estos señores puedan hacer “nada”obvio influir dae inyacciones de nuestro dinero a los bancos que son los que nos han dado hipotecas indecentes y dificiles de pagar y a los que aprovechando que las hipotecas iban bajas sean aprovechado del pastel y en pocos años ha especulado, much, mucho, hasta podran incinerarlos con llos billetes que nos han robado. triste el que tenga hipoteca y un trabajo baladin, que dificil lo tendra para dormir, un peto a tots i no dic euros perque van escasos

 • admin
  Posted at 21:01h, 09 Novembre Respon

  Hola Xavier.

  Crec que si, en la preparatòria hi participaran tots els països que assistiran a la cimera el proper dia 15. De totes maneres no cal esperar-ne massa coses perquè ni el ritme ni les situacions son les mateixes en els EEUU, la UE o els asiàtics i els emergents.

  Al final passarà més o menys com en l’UE amb els rescat de bancs i organitzacions financeres, cada un camparà al seu aire, ep em fa l’efecte a mi.

  Salut i €

 • xaviercomas
  Posted at 20:01h, 09 Novembre Respon

  Eduard, tu sabes si hemos enviado a Sao Paulo en Brasil, a alguno de los del grupo económico del gobierno de España. Es ahí donde se está realizando el esbozo de la reunión del G-2O, ya sabes que la reunión del día 15, creo, es solo para firmar los acuerdos que ya estarán prácticamente realizados. De todas maneras, espero que esa silla de ZP, no nos suponga ningún renuncio con respecto a Francia.
  De todas maneras, la receta para salir de la crisis ya la sabemos casi todos, lo que no sé si nuestro ZP, estará por la labor y por lo que se decida en la reunión del G-20.
  Saludos.

 • admin
  Posted at 13:17h, 08 Novembre Respon

  Una darrera cosa Marcel·lí, me’n oblidava, l’executiu i el cos diplomàtic porta més de un mes maniobrant perquè al final Espanya hi pugui assistir, però el mal i el descrèdit, hi vagi o no, a nivell internacional ja està fet.

  Ningú dels països importants ens tenen ben be per res i això s’ho ha guanyat a pos el ZP, no per lo d’Irak si no pel que ha fet després.

  Salut i €

 • admin
  Posted at 13:14h, 08 Novembre Respon

  Hola Marcel·lí

  Lo d’Irak i si hagués tingut la boca tancada en comptes de passar pels morros uns augments del PIB que eren de fum, ja ho hem vist ara.

  Espanya és segurament el país de l’entorn occidental que més li costarà remuntar aquesta crisi, perquè sap, tot això que vostè diu en la darrera part del seu comentari s’hauria d’haver fet ja fa anys,no s’ha fet, ni quan governava el PSOE la pila d’anys que ha governat n en els darrers 4 anys del govern del PP. Sap quan es va fer, en l’època de la UCD i en els primers 4 anys del govern d’Aznar, i sap perquè, donç perquè CiU podia influir en les decisions econòmiques, ja veu.

  Salut i €

 • Marcel·lí
  Posted at 11:57h, 08 Novembre Respon

  Sr. Eduard, Espanya ja es estat cridada a participar si Zapatero no es retirat les tropes de Irak i no estigués en G. W. Bush, no ho olvidi.
  Espanya huría de estar i ho estarà governi, el PP o Ciu, ja ja.
  En tot cas el mes important es si Espanya te algo que dir que sigui útil per les economies del món i si tindrà utilitat aquesta trovada, ja ho veure’m.
  La crisi del “totxo” es el que ara este’m pagan – tal com vosté preveia – tothom ho sabia, però ningú feia res, els especuladors varen gaudir de grans beneficis i ara estem on estem, aquest es el tema que hauría de fer pensar als governs, com invertir en economies de valor afegit, com garantir i recolçar la investigació, desenvolupament e innovació, invertir en futur per no tornar a caure en un altra crisis, això es el que preocupa.
  Salut i bon rotllo.

 • Eduard
  Posted at 10:29h, 08 Novembre Respon

  Fixis si n’han tingut de temps per a canviar-ho tot això però els successius governs que hem tingut han estat incapaços de fer res per a canviar-ho. Hem d’anar malament per força!!!

  Salut i €

 • JFont
  Posted at 10:27h, 08 Novembre Respon

  Eduard, jo encara recordo que quan tenia 5 anys les paraules del meu pare i d´altres que treballaven dins el mon de la construcció aquestes paraules,”El dia que el ram de la construcció deixi de treballar anirem tots a la merda” crec que ara ja amb arribat en aquet punt. Bon Fi de Setmana. I bitllets de 500 €.

Post A Comment