Colapse en els jutjats | | En veu alta
792
post-template-default,single,single-post,postid-792,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Colapse en els jutjats

Colapse en els jutjats

Mentre Obama es proclamava guanyador de les eleccions nord americanes, els jutjats mercantils d’aquests país s’estan preparant per a fer front a la quantitat enorme de processos concursals que els han entrat en els darrers mesos. la justícia, l’eternament retrassat, colapsat i ineficient model judicial, serà un obstacle més per a la normalització econòmica d’aquest país en retrassar el plaç de cobrament dels acreïdors en més de un any del que és habitual, de dos a tres de mitjana.

I no és un problema de manca de recursos com reclamen els responsables dels jutjats no s’entén com en un país en el que tothom està treballant matí i tarda, els funcionaris en general i els de justícia en particular, només ho fan els matins, desaprofitant l’oportunitat de redistribuir millor les càrregues de treball i no ser novament un obstacle pel funcionament normal de l’activitat econòmica d’aquest país.

Si les previssions més pesimistes l’encerten i fins ara ha estat així, el colapse que es pot viure en aquestes sales en els propers dotze mesos serà descomunal, però si els acreïdors no cobren en temps i hora potser s’afegiran ells també a la roda de les antigues suspensions de pagament per no poder fer front als seus compromisos ja que a ells no els han pagat, tot un despropòsit.

Si les nostres autoritats volen ajudar de veritat és en aquestes “petites” coses que hi tindrien que posar ma i no en sortir corrents a ajudar als bancs que s’han dedicat a sobretaxar els habitatges d’aquells a qui els han endosat una hipoteca que ja no poden pagar, a la fí les grans entitats no voten, aquests només son liberals quan toca, ara per suposat que no.

2 Comments
 • edp
  Posted at 16:14h, 05 Novembre Respon

  Hola Desastrilla.

  El que passa amb la justicia, la sanitat o l’ediucació, és un efecte pervers quan pitjor anem més difícil ens sarà remuntar.

  Salut i €

 • Desastrilla
  Posted at 12:59h, 05 Novembre Respon

  Quanta raó tens…els funcionaris son els meus ídols, sobretot els que treballen a l’Inem ejejeje de la justícia millor de parlo, que ja em queixo bastant al meu blog sempre que puc treure el tema…Salutacionssss i € molts €

Post A Comment