No els hi volen | | En veu alta
770
post-template-default,single,single-post,postid-770,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

No els hi volen

No els hi volen

No els hi volen, l’exclusiu club del G8 no creu que Espanya, si, si la mateixa Espanya que ha avançat a Itàlia i amenaçava amb atrapar a França i Alemanya, tingui el suficient pes internacional com per a prendre part en la cimera que ha de dissenyar el nou ordre econòmic mundial. En canvi els que si que hi seran, son els nous gegants asiàtics amb la Xina al capdavant.

És greu que en una trobada d’aquestes característiques els qui l’han convocada deixin fora l’Espanya del miracle econòmic i dels creixements del 4%, no han servit ni el sòlid sistema bancari del que disfrutem (???) ni  les espectatives de creixement que el vicepresident Solbes ha anat esbombant a  qui el volgués escoltar, simplement ens han dit que no ens hi volen i a callar.

Potser per una altra vegada en comptes de fer emprenyar als que haurien d’ésser els nostres aliats s’optarà per a treballar en silenci i honestedat i sobretot amb intel·ligència. Si en comptes d’anar fardant d’haver atrapat en el PIB una “decadent” Itàlia haguèssim invertit els resultats en I+D+i, o en lloc de declarar a França com el proper objectiu s’hagués elaborat una política industrial com Déu mana, avui Espanya hauria estat convidada a participar amb l’èlit mundial a parlar de les solucions d’aquesta crisi que fa tant de mal i a ser protagonista del futur que d’aquesta reunió en sortirà.

I és que tots aquest que hi van tenen un teixit industrial per a respondre davant els reptes que sorgiran quan passi el terratremol inicial de la crisi, nosaltres tret de la construcció i del turisme, dels intermediaris comercials i molta terra a l’Havana, no tenim ni per on començar i això ho sabem fins i tot a Panamà!!!

18 Comments
 • nokenicus
  Posted at 02:46h, 27 Octubre Respon

  Hola!! Muy buen blog el que tienes, la pase bien aquí y lo seguire visitando, pásate por el mío, seguro que te gustará.

  Saludos desde:

  http://elmercaditodelrock.blogspot.com/

  P.D.: Si te gusta, vótame en la categoría de Mejor blog de “música” a continuación:

  http://www.20minutos.es/premios_20_blogs/resultado-busqueda/el+mercadito+del+rock/

  Muchas Gracias!!.

 • sandrita
  Posted at 16:14h, 26 Octubre Respon

  De fet, jo em pregunto com és que hem arribat a ser l’octava potència econòmica del món… no apujant els salaris, és clar. Deu ser que, en el fons, encara som el “país de charanga y pandereta” que deia Machado fa un segle, més o menys.

 • admin
  Posted at 15:08h, 26 Octubre Respon

  Lo hago nokenicus

  Saludos

 • nokenicus
  Posted at 14:20h, 26 Octubre Respon

  Hola!! Muy buen blog el que tenes, pásate por el mío, seguro que te gustará.

  Saludos desde:

  http://elmercaditodelrock.blogspot.com/

  P.D.: Si te gusta, vótame en la categoría de Mejor blog de “música” a continuación:

  http://www.20minutos.es/premios_20_blogs/resultado-busqueda/el+mercadito+del+rock/

  Muchas Gracias!!.

 • Eduard
  Posted at 11:12h, 25 Octubre Respon

  Hola David.

  Veient com ho hem fet de bé a casa nostra potser si que tens raó, no sigui que allà se’ls creguin i la liem ben liada !!! (ja, ja, ja) Més val que ens ho agafem en conya que si no …

  Salut i €

 • David
  Posted at 11:00h, 25 Octubre Respon

  Molt malament haurien de pintar les coses perquè haguessin convidat d’entrada a Espanya… La veritat, m’estimo més que no la convidin a conferències d’aquest pal…

 • Andrés Schmucke
  Posted at 02:06h, 25 Octubre Respon

  Hola, pasaba por aquí para echarle un vistazo a los nominados a los premios de 20 minutos. Aunque no estamos participando en el mismo renglón vine a pedir vuestra colaboración, solo pido un voto que no enriquece ni empobrece a nadie, claro que pido ese voto siempre y cuando te haya gustado lo que viste al pasar por mi espacio. Si no te gusto lo que viste pues no votes por mí.

  Tremendo blog, un saludo desde Venezuela.

  Andrés Schmucke.

 • admin
  Posted at 20:45h, 24 Octubre Respon

  No passa rés company tots en fem alguna vegada, gràcies per entrar a comentar en el meu blog, ara em dono un tomb per el teu.

  Salut i €

 • La publicista
  Posted at 20:32h, 24 Octubre Respon

  no puc editar el comentari? 🙁 tinc faltes, es que no escric molt bé el valencià

 • La publicista
  Posted at 20:31h, 24 Octubre Respon

  Hola, està clar que no volen a Espanya per motius “personals”. Tan sols esperem que quant Obama guanye les eleccions que tinguen mes en conter a Espanya. I si, fa falta invertir en investigació, aquest pais no pot tindre la construcció i el turisme com a principal font d´ingresos.

  m´agradat el blog, he vingut desde el concurso de 20 minutos, us convide a pasar per el meu blog.

 • admin
  Posted at 16:35h, 24 Octubre Respon

  Ja ja ja, Lluís, tens tota la raó !!! la classe política si per alguna cosa es caracteritza és per a cagar-la massa sovint. el problema d’això és que si parléssim d’altres coses, no ens vindria d’aquí, però amb això la incompetència ens afecta a tots, tinguem la ideologia que tinguem.

  Salut i €

 • Lluís Martí
  Posted at 16:19h, 24 Octubre Respon

  Ah. Però era ironia o t’ho creus de debò que hi ha algun polític capaç de fer el que dius (tenint en compte que això implica aprendre dels errors)?

 • Eduard
  Posted at 07:49h, 24 Octubre Respon

  La llàstima Font és que la nostra diplomàcia no hagi fet les coses millor, no es pot estar permanentment incordiant als “amos del món” i després pretendre que ens tinguin un tracte especial.

  De totes maneres sembla que les gestions ahir varen acabar bé i finalment espanya hi serà, però el cost que front a l’opinió mundial ha tingut això no el sabrem mai. Pensi que l’Aznar i el Bush tenen idees molt semblants, els dos d’extrema dreta, els dos neoliberals … tenien moltes coses en comú aquests, menys mal que a un ja el varem fer fora i a l’altre li queden dos telediarios….

  Salut i e

 • JFont
  Posted at 07:46h, 24 Octubre Respon

  Mentres el Aznar continui SEN AMIC sopant junt amb el Sr Bush, es de esperar RES.

 • admin
  Posted at 23:14h, 23 Octubre Respon

  Hola Rosa

  això és com en tot a la vida, els que remenen les cieres no els fa gens de gràcia que els posin en ridícul en públic ni en privat, dsprés en quan tenen una oportunitat te la tornen, que és el que han fet ara amb el govern espanyol.

  Salut i €

 • Rosa
  Posted at 23:02h, 23 Octubre Respon

  aixo es un circo i no cal ana a fer el payaso el capitalisme ya ha donen les corresponens ordres al seus menestrals perque la pantomina sia creible fotaria fastic si ni ses plorar no ens cal ana arrecla el mon que ya el portaren ells arreglats de casa, molta carpete molta paraula pero els veritables que hu poden solucionar ja ha donat les oredres corresponens i desde Sarkoski fins cualsevol altre ya porta la lliso apresa, el capital es l’amo i ens monta un xou eamb 4 titellas cuuan toto ya estat dat beneit i les nostres ostias donades cuan el gran cpitalisme li sigi oporto, es vergonyos, cuntan que l’ordre mundial no som 8 paisos son tots, ¿pot ser que quan els que de veritat manan, estriesin aquets titrllas pel fet de que si buana? vergonya monta un circo en plena crisi em lo que dostara quan ya esta tot amainat,

 • admin
  Posted at 20:47h, 23 Octubre Respon

  Hola Lluís.

  normalment sempre poso en negreta la primera frase de cada paràgraf, per res en especial, així trenques la monotonia visual de un text.

  Salut i €

 • Lluís Martí
  Posted at 19:25h, 23 Octubre Respon

  Potser per una altra vegada en comptes de fer emprenyar als que haurien d’ésser els nostres aliats s’optarà per a treballar en silenci i honestedat i sobretot amb intel·ligència.

  Fas servir la negreta per a indicar ironia?

Post A Comment