1ª edició dels premis blocs | | En veu alta
756
post-template-default,single,single-post,postid-756,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

1ª edició dels premis blocs

1ª edició dels premis blocs

L’excel·lent posta en escena de l’entrega dels Premis Bloc Catalunya, va posar ahir cloenda a la primera edició d’aquest esdeveniment que organitza STIC.cat. La celebració va ser tot un èxit d’assistents i les quatre ponències precedents a l’entrega dels premis molt encertades i per tant un deu per a l’organització, del catering final (ummmm) ja ni en parlem !!!

Dels nominats que en varen sortir premiats vull destacar el premi especial concedit a Saül Gordillo, un dels referents de la Catosfera que des del 2004 publica el seu bloc en català, sient el pioner la llista complerta dels premiats és aquesta:

La primera edició dels premis blocs ha mort, visca des d’aquest moment ja la 2ª edició!!!.

12 Comments
 • Eduard
  Posted at 05:52h, 16 Octubre Respon

  Hola Rosa.

  El sol fet del compromís de mantenir obert un bloc ja se’l val un premi, a vegades un no sap ni sobre que escriure però la disciplina de l’article diari oblga i molt.

  No crec que les aigües tornin a la llera Rosa, a Quirón ens hem dit massa coses i la volta enrere ja no és possible, si tots fóssim com tú, optimistes i bones persones i sabessim perdonar,no et dic que no, però hi han coses que no es poden passar per alt, al meyns jo no puc.

  Ens anirem llegint, Salut i €

 • Rosa
  Posted at 23:20h, 15 Octubre Respon

  Eduard els premis com els colors, son quetio de gustos,obvi que qui els han guanyat su merejiant, pero jo sempre penso que moltas personas tambe su mereijan i no hi han premis per tots, endevant que tu vals. un peto , per cert totes les aiguas tornan al seu curs no pateijis per les esvatusades

 • Eduard
  Posted at 19:24h, 12 Octubre Respon

  Hola Arqueòleg.

  Ja t’hagessin avisat, home, Hi va haver un nivell molt alt entre els finalistes, el què és una molt bona notícia per a tots els blocaires.

  El proper any a provar-ho de nou.

  Saut i €

 • Arqueoleg Glamuros
  Posted at 16:33h, 12 Octubre Respon

  Aghhh!
  Jo m’hi vaig apuntar a aquest concurs, però després vaig oblidar completament la seva existència.
  Bé, suposo que igualment no hi tenia res a fer!

 • Eduard
  Posted at 08:39h, 12 Octubre Respon

  Hola Font.

  Ni parlar-ne quan un s’apunta en un concurs que hi participen altres companys amb propostes veritablement excel·lents, el més probable que passi és el que ha passat i com diu vostè l’important ha estat participar en un esdeveniment com aquest.

  I a partir d’ara a treballar per la segona edició.

  Salut i €

 • J Font
  Posted at 08:00h, 12 Octubre Respon

  Eduard, no importa ser primer, lo important ha sigut participar, no deixis el teu entusiasme. endavant company. J font

 • Eduard
  Posted at 22:36h, 11 Octubre Respon

  Hola Mireia

  Crec que el Marc no s’hi va presentar (o al menys no em consta que ho fes) i per tant era impossible que surtis perquè no se’l podia votar.

  De rpesentar-se segur que hagués optat al premi especial juntament amb els grans de le nostra catosfera.

  Salut i €

 • mireia
  Posted at 22:27h, 11 Octubre Respon

  com es que no li van donar cap premi al Marc Vidal? no es extrany? el blogger mes important de casa nostra, el que mes ha fet per la catosfera, el mes nacional, el mes llegit, el que volta per tot arreu defensant el bloggerisme catala… no ho entenc.
  Mireia

 • admin
  Posted at 21:10h, 11 Octubre Respon

  No és mereixen de veritat Albert, els que us han de donar les gràcies som tots el blocaires de la catosfera veient al nivell que la heu catapultada.

  Jo també em presentava en l’apartat de actualitat, però veient el nivell de tots els nominats s’ha d’acceptar el resultat de molt bon grat, amb esdeveniments com els d’ahir hi sortim guanyant tots.

  Salut i € i gràcies per participar en el meu bloc el teu a partir d’avui el tindre entre les meves lectures diàries company.

 • admin
  Posted at 21:06h, 11 Octubre Respon

  Hola Trina.

  Els amics hi som per a dir-nos les veritats, a vegades aquestes resulten dures perquè son el resultat de crítiques constructives, però en aquest cas ja et vaig comentar des del primer dia que només podie-ho aspirar a l’excel·lència i així ha estat durant tot el procés i rematat amb l’acte de ahir que en ocasions va possar-me la pell de gallina.

  Heu dixat el llistó molt alt per a la propera edició !!!

  Salut i €

 • Albert Medrán
  Posted at 17:19h, 11 Octubre Respon

  Gràcies per la referència!

 • trina
  Posted at 14:57h, 11 Octubre Respon

  Eduard,
  gràcies pel teu suport sempre…

Post A Comment