Cercabloc a Mallorca en xarxa | | En veu alta
710
post-template-default,single,single-post,postid-710,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Cercabloc a Mallorca en xarxa

Cercabloc a Mallorca en xarxa

Ahir a la tarda vaig tenir l’oportunitat d’explicar el projecte de cercabloc en el programa que el co fundador de Menéame.net i blocaire de prestigi (Bitassa a lloure) de l’àmbit del Països Catalans, Benjamí Villoslada, condueix i presenta a ONA Mallorca i que porta per títol, Mallorca en Xarxa. Durant uns deu minuts aproximadament varem estar conversant sobre el fenòmen de la catosfera i les particularitats del directori-indexador que estem gestionant des de la Mosca Gironina, tot un plaer.

És curiós com gent amb el reconegut prestigi de Benjamí en l’àmbit de les tecnologies 2.0 i internet, respon positivament a la petició que un cyberdesconegut com jo li va fer arribar per correu demanant-li ajut per a difondre el nostre projecte, potser perquè entre d’altres coses, la generositat i la predisposició d’ajudar els demés també és una qualitat dels cracks com ell. Repeteixo, moltíssimes gràcies Benjamí.

Si voleu escoltar l’emissió ho podeu fer des d’aquí.

4 Comments
 • admin
  Posted at 08:25h, 31 Agost Respon

  Hola Benjamí, t’ho dic de veres, és sorprenent quan a vegades veus actituds prepotents de gent que no us arriba ni a la sola de les sabates i el contrast amb la predisposició a la col·laboració i suport dels que esteu al cap de dalt vers els demés.

  Això en l’entorn 2.0 es dona molt i és, com diu l’amiga Trina, un dels trets característics dels que fa molt de temps que us moveu en aquest tema.

  Salut i €

 • Benjamí
  Posted at 02:36h, 31 Agost Respon

  Generositat la teva per aquesta ressenya. Moltes gràcies!

 • edp
  Posted at 21:14h, 30 Agost Respon

  Hola Trina.

  Estava “cagadet” de por, no n’estic gens acostumat a parlar per la ràdio, espero que no és notés. Aquest proper dilluns en tindré una altra oportunitat des de les ones de la ràdio municipal de Torredembarra, a veure com anirà.

  Si això segueix així hi agafaré el gust i l’entrenament, ja, ja ,ja

  Salut i €

 • trina
  Posted at 17:31h, 30 Agost Respon

  Eduard,
  et felicito pel cercabloc, i per l’entrevista..i tens tota la raó, els grans ho són humilment..normalment els que necessiten fer-se valdre no ho són de gaire “grans..”
  salut

Post A Comment