Arrenca la Campus Party 2008

29 jul. Arrenca la Campus Party 2008

Arrenca com cada any per aquestes dates la Campus Party que te lloc al recinte firal de València (60.000 m²) i en aquesta ocasió, amb una clara vocació blocaire ja que s’hi aplegaran un munt de companys que editen el seu bloc. Com sempre Telefònica dota de la infraestructura i possibilita una connexió amb una amplada de banda brutal, 7,5 Gb, que farà que els quasi be 9.000 assistents i els més 6000 ordinadors connectats puguin navegar per internet, jugar en xarxa, etc. de la manera més àgil possible.

La Campus Party va néixer el 1997 i organitza cada any a més de la de València, una trobada al Brasil i una altra a Colombia. Per si voleu seguir-la en tot detall i estar informats del que allà s’està fent us facilito els enllaços a la seva web i al seu bloc.

L’equipament amb el que s’ha dotat a l’esdeveniment, us el relaciono tot seguit.

 • 6000 ordinadors
 • 7,5 Gb de connexió
 • 80 Km de xarxa
 • 10 km de fibra òptica
 • 10 fibres òptiques de darrera generació per unir tots els pabellons connectats a 80 Gbps
 • 300 horas de formació (tallers, conferències, etc.)
 • 200 treballadors de l’organització
 • 160 voluntaris
2 Comments
 • En veu alta [castellano] » Empieza la Campus Party 2008
  Posted at 23:51h, 30 agost Respon

  […] Llegir en català This entry was posted on July 29, 2008 at 11:11 am, filed under tecnologia and tagged campus party. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL. Previously – Pongamos que hablo de Madrid Next – Jiménez los Santos condenado otra vez […]

 • En veu alta - Blog de opinion de edp
  Posted at 10:51h, 29 juliol Respon

  Empieza la Campus Party 2008…

  Se pone en marcha como cada año por estas fechas, la Campus Party que se celebra en el recinto feial de Valencia (60.000 m²) y en esta edición, con una clara vocación blogger, ya que se juntarán en el evento…

Post A Comment