Arrenca la Campus Party 2008
674
post-template-default,single,single-post,postid-674,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Arrenca la Campus Party 2008

Arrenca la Campus Party 2008

Arrenca com cada any per aquestes dates la Campus Party que te lloc al recinte firal de València (60.000 m²) i en aquesta ocasió, amb una clara vocació blocaire ja que s’hi aplegaran un munt de companys que editen el seu bloc. Com sempre Telefònica dota de la infraestructura i possibilita una connexió amb una amplada de banda brutal, 7,5 Gb, que farà que els quasi be 9.000 assistents i els més 6000 ordinadors connectats puguin navegar per internet, jugar en xarxa, etc. de la manera més àgil possible.

La Campus Party va néixer el 1997 i organitza cada any a més de la de València, una trobada al Brasil i una altra a Colombia. Per si voleu seguir-la en tot detall i estar informats del que allà s’està fent us facilito els enllaços a la seva web i al seu bloc.

L’equipament amb el que s’ha dotat a l’esdeveniment, us el relaciono tot seguit.

 • 6000 ordinadors
 • 7,5 Gb de connexió
 • 80 Km de xarxa
 • 10 km de fibra òptica
 • 10 fibres òptiques de darrera generació per unir tots els pabellons connectats a 80 Gbps
 • 300 horas de formació (tallers, conferències, etc.)
 • 200 treballadors de l’organització
 • 160 voluntaris
2 Comments
 • Pingback:En veu alta [castellano] » Empieza la Campus Party 2008
  Posted at 23:51h, 30 Agost Respon

  […] Llegir en català This entry was posted on July 29, 2008 at 11:11 am, filed under tecnologia and tagged campus party. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL. Previously – Pongamos que hablo de Madrid Next – Jiménez los Santos condenado otra vez […]

 • En veu alta - Blog de opinion de edp
  Posted at 10:51h, 29 Juliol Respon

  Empieza la Campus Party 2008…

  Se pone en marcha como cada año por estas fechas, la Campus Party que se celebra en el recinto feial de Valencia (60.000 m²) y en esta edición, con una clara vocación blogger, ya que se juntarán en el evento…

Post A Comment