Firefox 3.0, Download Day 2008

Firefox 3.0, Download Day 2008

Mozilla, vol convertir el proper llançament del Firefox 3.0 en tot un aconteixement a nivell mundial. S’han proposat batre en la presentació de la nova versió del popular navegador, el rècord Guiness de descàrrega de programes des de la xarxa organitzant fins i tot festes locals per a contribuir a fer-ho.

Ha batejat el dia com a Download Day 2008 en el que els usuaris de tot el mon poden registrar-se en la web del nou producte a l’espera de que el proper mes de Juny, surti la nova versió i es pugui ja anar comptabilitzant  la gent disposada a contribuir en la fita. Us hi animeu?

Tags:
2 Comments
 • admin
  Posted at 20:50h, 29 Maig Respon

  Jo faig servir el Safari habitualment, però tinc un portàtil HP que equipo amb el FF, l’opera no l’he fet servir mai, però amb la diferencia que hi ha amb el IE, ja em sembla el millor del mon.

  Salut i €

 • David Montilla
  Posted at 19:23h, 29 Maig Respon

  Com a segon navegador en els meus ordinadors no em cal actualizar-lo gaire sovint. Només el faig servir quan falla una plana amb el meu navegador, l’Opera. Sincerament crec que supera en escreix al firefox…

Post A Comment