Actualització d'Abril del PageRank, | | En veu alta
565
post-template-default,single,single-post,postid-565,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Actualització d’Abril del PageRank,

Actualització d’Abril del PageRank,

Google ha actualitzat el Pagerank de les pàgines indexades en el seu cercador, la tercera que fa aquest 2008. Potser aquest indicador hagi perdut part del prestigi que temps enrere tenia degut en gran part a l’elaboració d’estratègies molt sofisticades per a “manipular” els resultats, el que en l’argot s’anomena, BlackHatSeo o males pràctiques SEO.

També he vist que ha posat al dia les dades que facilita sobre backlinks, o enllaços que apunten al meu bloc des d’altres weblogs i he constatat que En Veu Alta, ha augmentat a un PR4 i ha doblat els backlinks que m’apuntaven, per a tot això, ja que sense la gent que llegeix el bloc, no hauria estat possible, vull transmetre-us el meu sincer agraïment.

Si voleu saber si el vostre bloc ha variat el seu PR, ho podeu fer des d’aquest enllaç i si esteu interessats en aprendre molt més sobre aquest tema, us recomano la web d’adseok, un dels majors especialistes en “posicionamiento” del estat espanyol.

5 Comments
 • Ferran
  Posted at 09:41h, 01 Maig Respon

  Moltes gràcies Eduard! No tenia ni idea de com funcionava això, ni molt menys que tingués rel.lació amb el preu de la publicitat! Hahahaha. De totes maneres, no tinc ineteressos crematístics.
  Ens llegim!!

 • admin
  Posted at 21:22h, 30 Abril Respon

  Si que és veritat, un bon salt Eduard, enhorabona company!!

 • admin
  Posted at 21:21h, 30 Abril Respon

  Hola Ferran.

  El Pagerank, és l’indicador que fa servir Google per a mostrar la importàcia de una pàgina web o bloc. És una valoració que va des del 0 fins el 10 i que s’obté segons la quantitat de blocs que t’enllacen, el nombre de vegades que et citen, la valoració dels qui t’enllacen, etc. i que es fa servir en aquells casos en les que s’inclou publicitat en el bloc per a valorar els enllaços que et sortiran, per exemple en el cas de l’Adwords de Google, (sistema de publicitat de Google), dit de una altra manera, si els dos posessim un mateix anunci a tu et pagarien una mica més que a mi.

  Si descarregues la barra google, ho podràs veure visualment, ja que afegeix a la part de dalt del navegador una barra de color verda que fa evident quin PR tens, en el teu cas és de un 5. Enhorabona, això és força dificil d’aconseguir, Ferràn.

  Salut i €

 • Edu
  Posted at 20:36h, 30 Abril Respon

  Vaja no m’havia adonat dels canvis. He passat de 2 a 4 🙂

 • Ferran
  Posted at 20:34h, 30 Abril Respon

  Que coi és això del PR?
  Si poso el meu bloc em dona un average de 4 (hi han molts cincs i uns pocs zeros).
  I si poso un altra web que tinc allotjada a Telefonica em dona un average de 2 (quasi tot son tresos i uns pocs dosos??)
  Que vol dir tot això?

Post A Comment