Pel seu propi pes
343
post-template-default,single,single-post,postid-343,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Pel seu propi pes

Pel seu propi pes

Jo creia de petit que la lògica de Descartes era alguna estratègia per a jugar al póker, amb el temps ja he vist que no. Conforme ens anem acostant al dia 9, les enquestes reflecteixen una diferència major entre PSOE i el PP. Entenc ara les reticències dels populars a celebrar debats televisius, avui tenim el primer entre ZP i Rajoy, però sense aquests cops d’efecte, el PP mai arribarà a atrapar al PSOE, l’única cosa que han de fer és saber aprofitar-los.

S’entén també el que se li va escapar, a micro obert i per sota del bigoti al president en la seva entrevista amb Gabilondo, respecte a la tensió, que a diferència del que ens explica Acebes, es referien a la necessitat dels socialistes a no dormir-se en els llorers i no a altra cosa.

Aquest altre tipus de tensió, que mobilitza a mitja Espanya contra les converses de pau, contra l’Estatut, contra la devolució del fons confiscat a Salamanca, contra el bilingüisme, contra el matrimoni homosexual o l’avortament, contra la llei de memòria històrica, contra la majoria progressista del TC, contra gairebé tot, és en el que han estat ocupats vostès durant els últims 4 anys, se’n recorda?. Potser en aixó haurien de buscar l’explicació al que diuen les enquestes.

I és que al final, les aigües sempre tornen a la seva llera i el que es venia intuint des de lluny és el que va ha acabat passant, que el PSOE guanyarà les eleccions i governarà amb el suport de CIU i PNB. La lògica sempre triomfa per això el Barça ja està a només dos punts del Madrid i Bardem va guanyar ahir l’oscar, normal.

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment