Mobile World Congress | | En veu alta
316
post-template-default,single,single-post,postid-316,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Mobile World Congress

Mobile World Congress

Avui comença a Barcelona la Mobile World Congress, fira del sector de la mobilitat on s’ajunten tecnologia i concepte de negoci, un esdeveniment que aporta a la ciutat a més del prestigi de qui alberga un esdeveniment d’aquestes característiques, l’adjectiu de modernitat del que Barcelona i Catalunya està tan necessitada i una injecció econòmica considerable.

Les empreses mes importants del sector i els seus principals executius es reuneixen a Montjuïc per a presentar el desenvolupament de solucions ja conegudes al costat dels resultats d’investigacions recents i soluciones de negoci. Per una setmana Barcelona es convertirà en el centre de transaccions multimil·lionaries, que passaran a potenciar en definitiva, la nostra 2.0.

En aquesta edició el concepte de “mobilitat” es presenta com l’antídot anticrisis per excel·lència, solucions basades en tecnologies Wifi, Wimax apleguen versatilitat i cobertura i Telefònica anunciarà el que tot el món sap ja, la comercialització del iPhone. També i com a confirmació que aquest any serà l’any de les xarxes socials, destacant per la seva importància i implemntación en el nostre país la presentació de Facebook en castellà.

Llàstima que com gairebé sempre s’hagi desaprofitat una excel·lent oportunitat per a presentar-la en català, i el conseller de l’àrea, inaugurant esvorancs?.

No Comments

Post A Comment