Mobile World Congress

Mobile World Congress

Avui comença a Barcelona la Mobile World Congress, fira del sector de la mobilitat on s’ajunten tecnologia i concepte de negoci, un esdeveniment que aporta a la ciutat a més del prestigi de qui alberga un esdeveniment d’aquestes característiques, l’adjectiu de modernitat del que Barcelona i Catalunya està tan necessitada i una injecció econòmica considerable.

Les empreses mes importants del sector i els seus principals executius es reuneixen a Montjuïc per a presentar el desenvolupament de solucions ja conegudes al costat dels resultats d’investigacions recents i soluciones de negoci. Per una setmana Barcelona es convertirà en el centre de transaccions multimil·lionaries, que passaran a potenciar en definitiva, la nostra 2.0.

En aquesta edició el concepte de “mobilitat” es presenta com l’antídot anticrisis per excel·lència, solucions basades en tecnologies Wifi, Wimax apleguen versatilitat i cobertura i Telefònica anunciarà el que tot el món sap ja, la comercialització del iPhone. També i com a confirmació que aquest any serà l’any de les xarxes socials, destacant per la seva importància i implemntación en el nostre país la presentació de Facebook en castellà.

Llàstima que com gairebé sempre s’hagi desaprofitat una excel·lent oportunitat per a presentar-la en català, i el conseller de l’àrea, inaugurant esvorancs?.

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment