Debat, quin debat?
346
post-template-default,single,single-post,postid-346,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Debat, quin debat?

Debat, quin debat?

Per definició un debat és: controvèrsia, discursió, contesa, lluita, combat. Res d’això s’ha donat avui. Quan per a aconseguir un puto vot l’aspirant es despenja dient desconèixer el bonobús, prometent aigua per a tots els espanyols i el presi quan li pregunten pel Tinell, no sap, no contesta, és que no hi ha hagut debat ni res que si semblés.

Hem assistit a un diàleg per a autistes, protagonitzat per dos que van a pinyó fix, mes interessats a parlar del seu llibre que de debatre el del rival. Pactar les condicions d’aquest debat a dos capítols pot tenir els seus avantatges, el que jo he vist és a dos tipus interessats a enxampar sense ser enxampats, a passar de puntetes sobre el que no els interessa i en el remenat missatge d’ETA i de la no col·laboració amb el govern, el mateix que els últims 4 anys.

Espero que per al pròxim dia s’aplicaran un poc més, enyoro veure a dos líders buscant pescar en la piscina del rival, avui per descomptat cadascun s’ha limitat al seu calador, poca ambició per a qui vol ser president, que és el que més ha d’arriscar, o no?.

Els dono un pobre empat, però la victòria recordo, que val tres punts. Si no us apliqueu votaré al Chiliquate. Per cert, a qui li fan les enquestes els mitjans de premsa escrita, als seus subscriptors?, el perdedor ha estat clarament Llamazares, cony!.

Tags:
, , , ,
admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

4 Comments
  • Té la mà Maria
    Posted at 18:27h, 26 febrer Respon

    quina sèrie mes bonica la del CSI a mes a mes la de New York ha ratllat la perfecció

  • Eduard
    Posted at 11:18h, 26 febrer Respon

    Hola als dos. La Trina té raó, el que passa és que el Sarko, està possat en el “lado oscuro de la fuerza”, el que no treu que tingui un carisma enorme, recordeu el que va fer amb la que havia d’ésser la nova líder del socialisme modern europeu, la Royal?, algú sap a on és ara mateix?.

    És molt bó que tots els sectors i tendències tinguin líders amb nivell perque aixó eleva per competència entre ells, el nivell de tots. Ara competeixen en mediocritat, que ja és trist.

    Segur que el debat de demà passat, amb els 7 líders serà molt millor que el d’ahir.

    Salut i €

  • Edu
    Posted at 09:48h, 26 febrer Respon

    Ui Trina, jo prefereixo que els nostres “líders” a Sarko no s’hi acostin pas gaire; a l’Obama i a Clinton ja seria una altra història.

    Per mi el debat va ser insípid, assèptic, sense gràcia. A veure si el segon és més interessant.

  • trina
    Posted at 09:24h, 26 febrer Respon

    Eduard,
    i els perdedors som tots plegats, perquè no tenim líders que s’acostin ni tan sols a Sarko o, anant més lluny a Clinton i Obama…el que ens queda per recórrer és molt..salut , ens veiem després

Post A Comment