Remors de Catosfera

Remors de Catosfera

 Aquest cap de setmana ha estat com una dosi de catosfera injectada directament en vena, una d’aquestes ocasions que ens serveixen, a pesar del cansament, per a carregar les piles cares a la volta de la normalitat de l’article diari. La reafirmació personal de pertànyer a aquesta estranya espècie denominada blocaires o blogaires, amb addicció a Facebook o Twitter i a allargar les jornades fins altes hores de la nit, davant la pantalla d’un ordinador.

A aquest tipus de persones que sol dir el que pensa a través del “invent del dimoni” denominat bloc, que actua des de fa ja temps per la seva independència com el pepito grillo dels poders ètics, econòmics i polítics, creant opinió insubordinada i rebel.

La majoria d’edat del fenomen blocaire queda encara un poc lluny, però sense dubtar-ho ni un instant aquests tres dies s’ha fet una miqueta més gran, de la mà dels qui han tingut la voluntat de fer-lo possible a força de robar-li el temps a la seva vida personal.

Amb el temps ens n’adonarem de la importància d’un esdeveniment com el de “els 1és trobades de la Catosfera”. Moltes gràcies per a fer-ho possible, Marc.

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment