Projecte "commons" de Flickr | | En veu alta
264
post-template-default,single,single-post,postid-264,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Projecte “commons” de Flickr

Projecte “commons” de Flickr

Flickr, conjuntament amb la Biblioteca del Congrés dels EUA han llançat una iniciativa denominada commons, a través de la qual es posa a la disposició del públic en general un fons fotogràfic d’alta qualitat sense restriccions d’ús i drets d’autor.

Actualment en la col·lecció podem trobar fotografies de les dècades 10,30 i 40 del passat segle i pròximament seràn completades per la resta dels fons gràfics de la institució i amb els d’aquelles altres organitzacions que es vulguin adherir al projecte.

Una excel·lent iniciativa que ens facilitarà enormement la tasca d’il·lustrar les notícies dels nostres blogs i de disposar d’un material excel·lent, simplement per a gaudir d’ell visualitzant-lo.

No Comments

Post A Comment