Projecte “commons” de Flickr

Projecte “commons” de Flickr

Flickr, conjuntament amb la Biblioteca del Congrés dels EUA han llançat una iniciativa denominada commons, a través de la qual es posa a la disposició del públic en general un fons fotogràfic d’alta qualitat sense restriccions d’ús i drets d’autor.

Actualment en la col·lecció podem trobar fotografies de les dècades 10,30 i 40 del passat segle i pròximament seràn completades per la resta dels fons gràfics de la institució i amb els d’aquelles altres organitzacions que es vulguin adherir al projecte.

Una excel·lent iniciativa que ens facilitarà enormement la tasca d’il·lustrar les notícies dels nostres blogs i de disposar d’un material excel·lent, simplement per a gaudir d’ell visualitzant-lo.

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment